Fodbold

Zlatan Ibrahimovic scorer hattrick på 24 minutter

Zlatan Ibrahimovic og Jonathan Dos Santos jubler over svenskerens tredje mål. Katharine Lotze / Ritzau Scanpix

Zlatan Ibrahimovic scorede hattrick i USA natten til mandag. Svenskeren har scoret 15 gange i 17 MLS-kampe.

Den 36-årige svenske fodboldstjerne Zlatan Ibrahimovic fortsætter med at imponere i nordamerikanske Major League Soccer (MLS).

Natten til mandag scorede svenskeren hattrick for første gang i sin tid i USA, da han sammen med Los Angeles Galaxy nedlagde Orlando City med 4-3.

Svenskerens tre mål faldt mellem det 47. og det 71. minut. Hans første mål var en udligning til 2-2 på hovedstød, men kort efter kom Orlando foran 3-2.

Egenhændigt fik Zlatan Ibrahimovic vendt den føring, så Los Angeles Galaxy vandt 4-3. Først headede han igen bolden i nettet, mens han efterfølgende blev matchvinder med en scoring på en halvflugter.

Før pausen lagde han tilmed op til sit holds første mål, men på en god dag havde statistikken været endnu bedre, fortæller angriberen.

- Jeg burde have lavet to mål mere, men jeg var for træt i slutningen af kampen, siger Zlatan Ibrahimovic ifølge den svenske avis Expressen.

Misser MLS All-Star-kamp og får karantæne

Siden ankomsten til USA i marts har den svenske angriber scoret 15 gange i 17 ligakampe for sin klub, der nu er ubesejret i de seneste ni MLS-kampe.

Succesen har også sikret Ibrahimovic en plads på ligaens All-Star-hold, men efter tre kampe på én uge bliver svenskeren hjemme fra All-Star-kampen mod Juventus i Atlanta den 1. august.

Hans fravær udløser en MLS-politik, der kræver, at en udtaget spiller til All-Star-holdet, der misser All-Star-kampen, skal sidde ude i klubbens efterfølgende kamp. Dermed går han også glip af ligakampen mod Colorado Rapids den 4. august.

- Jeg er skuffet over at gå glip af All-Star-kampen mod Juventus, en af mine tidligere klubber, lyder det fra Zlatan Ibrahimovic ifølge Los Angeles Galaxys hjemmeside.

- Jeg vil gerne takke fansene for at stemme mig på holdet. Mit hovedfokus er at score mål og hjælpe LA Galaxy videre til playoffs.

Zlatan Ibrahimovics mange mål i MLS rækker til en andenplads på topscorerlisten. Colombianeren Josef Martinez fra Atlanta United har scoret 24 gange i 23 kampe i denne sæson.