Guardiola har nogle gange 'lyst til at dræbe' sin venstre back

16x9
Tålmodigheden hos Pep Guardiola bliver sat på prøve, når det drejer sig om Benjamin Mendy. Foto: John Sibley / Ritzau Scanpix

Manchester Citys manager opfordrer Benjamin Mendy til at bruge mindre tid på sociale medier og mere tid på at forbedre sit fodboldspil.

Benjamin Mendy fik en forrygende start på dette sæsons Premier League.

Den franske venstre back lavede to målgivende afleveringer i Manchester Citys sejr på 2-0 over Arsenal.

Efter kampen var der dog ikke kun ros at hente fra klubbens manager, Pep Guardiola.

- Mendy er Mendy. Nogle gange har vi lyst til at dræbe ham, og nogle gange tænker man 'Wow, sikke en spiller vi har'. Han giver os energi. Mendy har en masse ting at forbedre, og forhåbentlig kan vi overbevise ham om at glemme de sociale medier en smule og forbedre et par ting, sagde Guardiola på pressemødet efter kampen.

Manchester City 'taggede' Mendy i opslaget med Guardiola, og venstrebacken svarede efterfølgende på sin managers udtalelser.

- Det lover jeg, at jeg vil, skriver han efterfulgt af en grinende smiley og et blåt hjerte.

I et andet opslag på sin Twitter-side skriver Mendy 'Ups' og henviser til citatet fra Guardiola.

Benjamin Mendy kom til den engelske klub forud for sidste sæson. På grund af en alvorlig knæskade spillede han kun i 7 ud af 38 Premier League-kampe i løbet af Citys mesterskabssæson.

I sommer var han en del af det franske landshold, der blev verdensmestre. Her nåede han at være på banen i 40 minutter i den sidste gruppekamp mod Danmark.

Manchester City møder i næste runde Huddersfield på hjemmebane.