Fodbold

Ronaldo brækkede modstanders næse i uhyggeligt sammenstød

Den italienske Chievo-keeper Stefano Sorrentino brækkede næsen, da han kolliderede med Cristiano Ronaldo.

Mål var der nok af, da Cristiano Ronaldo debuterede for Juventus, men det var noget helt andet, der stjal fokus. 

Tæt under mål bragede verdensstjernen sammen med Chievos målmand, der blev sendt til tælling. I et øjeblik lå Stefano Sorrentino helt stille, mens holdkammerater ilede til for at ruske liv i den 39-årige italiener.

Første livstegn kom efter et par sekunder, hvor keeperen begyndte at sprælle med benene. Sorrentino måtte siden lade sig udskifte. I en pressemedelelse skriver Chievo, at han bestemt ikke slap uden skræmmer.

- Stefano Sorrentino pådrog sig et brud på næsebenet, slog sin venstre skulder og fik piskesmæld i nakken. Frakturen på næsebenet blev behandlet på Borgo Trento-hospitalet, hvor Sorrentino blev kørt til i slutningen af kampen. Målmanden blev udskrevet fra hospitalet efter at have været under observation i en periode.

Situationen, hvor Ronaldo og Sorrentino brager ind i hinanden.

Gjorde publikum berørte

Stefano Sorrentino har været professionel siden 1998, og han har i to omgange været tilknyttet A.C. Chievo Verona. I alt har den 39-årige keeper spillet over 200 kampe for klubben, og derfor er han populær blandt fansene.

I hvert fald har han følt stor opbakning efter sæsonåbneren mod Juventus.

- Tak for jeres beskeder, medfølelse, kærlighed og respekt. Vi er et fantastisk hold, og i går gjorde vi publikum berørte, selvom CR7 (Cristiano Ronaldo, red.) tog mig ud, skriver Sorrentino om kampen på sin Twitter-profil efterfulgt af en række grinende smiley'er.

Chievo var uhyre tæt på at spolere Cristiano Ronaldos debutkamp ved at redde et uafgjort resultat hjem. Først i tre minutters overtid - efter Stefano Sorrentino havde forladt banen - scorede Federico Bernardeschi det afgørende mål til slutresultatet 3-2.

Cristiano Ronaldo spillede hele kampen for Juventus, der var hans første nogensinde i Serie A. Det lykkedes ham ikke at komme på tavlen, selvom han ivrigt forsøgte - især i situationen, hvor han kolliderede med Sorrentino.

Ronaldo har ikke kommenteret episoden, men han skriver på Twitter, at han er 'lykkelig for sin første sejr i Juve-trøjen'.