Fodbold

Begejstring hjemme hos familie til vikarmålmand: - En fornøjelse at se

Trods nederlag på 3-0 var der tilfredshed at spore hos den debuterende danske målmands familie.

Det var et dansk landshold med lutter debutanter, der onsdag tørnede sammen med et stærkt slovakisk A-landshold i Slovakiet.

3-0 endte kampen til hjemmebanefavoritterne.

Inde i målet havde Danmark Christoffer Haagh, der både repræsenterer Jægersborg Boldklub og JB Futsal Gentofte til dagligt.

Og selvom det var første fodboldlandskamp for den 31-årige målmand, er det ikke første gang, at han repræsenterer Danmark i en landskamp. Han har nemlig 46 futsal-landskampe på CV’et.

Det lykkedes helt som ventet ikke målmanden at holde de fuldtidsprofessionelle slovakker fra fadet - alligevel var det en stolt kone, som TV 2 mødte under og efter kampen.

Stor begejstring i familien

Hun så blandt andet kampen sammen med Christoffer Haaghs mor. Og der var stor begejstring over at se ham tørne ud for landsholdet.

- Jamen, han står smukt. Det er en fornøjelse at se, lød det fra Stephanie Haagh under kampen, selvom hendes mand lige havde indkasseret et uheldigt selvmål.

Hun fortæller, at det er en drengedrøm, der er gået i opfyldelse for Christoffer Haagh, der fløj op af sofaen sammen med resten af familien, da han blev udtaget.

- Han var sindssygt stolt af, at det er ham, der skulle stå. Han har været nervøs for det, siger Stephanie Haagh.

Som det var tilfældet under kampen, var der også stor tilfredshed at spore hos målmanden familie, efter at kampen var blevet fløjtet af med det hæderlige 3-0 nederlag.

- Det var smukt. Fantastisk dejligt at se. Jeg synes, at han gjorde det rigtig godt, lød det fra Stephanie Haagh.

Spiller formentlig igen søndag

Danmarks næste opgave er imod Wales på søndag i Aarhus, hvor der i modsætning til onsdagens kamp er point på spil.

Foreløbig tyder det på, at det igen bliver det alternative landshold, der skal forsvare den danske ære. Kampen er Danmarks første i den nye turnering Nations League, hvor der er EM-billetter på højkant.

TV 2s fodboldkommentator Flemming Toft er ikke optimistisk omkring udsigten til at se det 'rigtige landshold' i den vigtige hjemmebanekamp.

- Det kan jeg sige med sikkerhed, at det gør man ikke. Jesper Møller, formanden for DBU, har meget kategorisk sagt, at der bliver ikke tale om nogen forhandlinger, mens der spilles.

Han fortæller desuden, at de danske landsholdsspillere er rejst hjem til deres respektive klubber. Så det tyder på, at der er genvalg til Christoffer Haagh inde i målet, når kampen mod Wales spilles klokken 18.00 på søndag. En kamp der vises på Kanal 5.