Landsholdskonflikten

Se vikarlandsholdet mod Slovakiet for kun én euro

Det slovakiske fodboldforbund har reduceret billetpriserne og gjort det næsten gratis at se landskampen. Samtidig er oddset på dansk sejr rekordhøjt.

Kom på stadion og støt landsholdet mod Danmark for bare én euro.

Det er lige nu beskeden fra det slovakiske fodboldforbund, der har reduceret priserne for billetter på både første og anden klasse til cirka 7,50 danske kroner.

En billet på første klasse stod ellers i 26 euro (194 danske kroner), og en billet på anden klasse kunne købes for 16 euro (120 danske kroner).

- Alle fans kan købe en billet for én euro nu. Og de fans, der allerede har købt en billet, vil få henholdsvis 25 euro og 15 euro tilbage fra det slovakiske fodboldforbund, oplyser pressechefen i forbundet, Monika Jurigova, til TV 2 SPORT.

Dette gælder også de danske fans.

På sin hjemmeside beklager det slovakiske fodboldforbund, at det er blevet 'offer' for den danske konflikt, og at landsholdet derfor skal møde et dansk hold bestående af spillere fra lavere rækker. Alligevel håber forbundet, at mange fans vil komme og støtte holdet.

Det slovakiske forbund skriver videre, at det er blevet lovet kompensation fra dansk side. Dette har DBU's kommunikationschef Jakob Høyer efterfølgende bekræftet over for Ritzau.

Detaljerne for den økonomiske kompensation kommer dog først på plads efter kampen.

Onsdag formiddag er der solgt omkring 4000 billetter, oplyser pressechefen til TV 2 SPORT. Der er plads til 19.200 på Stadión Antona Malatinského i Trnava nordøst for hovedstaden Bratislava.

Afstemning

Skal du se landskampen mod Slovakiet i aften?

Rekordhøjt odds på dansk sejr

Dansk Boldspil-Unions beslutning om at spille venskabskampen har også skabt kaos på spilmarkedet.

Den store uvidenhed om den danske trup fik flere bookmakere til at reducere deres odds på slovakisk sejr markant, mens andre heriblandt Danske Spil og Unibet suspenderede væddemål på kampen.

Men onsdag morgen åbnede begge bookmakere igen op for spil på kampen. Danske Spil giver 25 gange pengene igen for en dansk sejr, mens en slovakisk sejr giver bare 1,02 gange pengene igen hos Unibet.

- Det er første gange nogensinde, at vi har haft et så højt odds, og det svarer til, at vi giver Danmark to, tre eller fire procent chance for en sejr. Det vil være en kæmpe sensation, siger Danske Spils oddsansvarlig Peter Emmike Rasmussen til Ritzau.

Slovakiet og Danmark mødes onsdag klokken 20.45.