Landsholdskonflikten

Vikarlandsholdet blev modtaget med klapsalver fra DBU

Vikarlandsholdet fik en varm velkomst af DBU, da holdet i dag kom hjem fra Slovakiet efter 0-3-nederlaget onsdag.

Konflikten mellem landsholdsspillerne og DBU buldrer fortsat af sted, og derfor var det i aftes et vikarlandshold med 24 debutanter, der var sendt af sted til testkamp mod Slovakiet.

Her tabte danskerne 0-3 til det slovakiske landshold, mens 17 spillere fik debut på A-landsholdet, og da danskerne i dag vendte hjem, var det til store klapsalver.

- Det fortjener de også.

Spillerne og midlertidig træner, John 'Faxe' Jensen blev modtaget med klapsalver, da de vendte tilbage til DBU's hovedkontor. Video: TV 2 Sport

- Det har været turbulent og stressende og en spændende oplevelse, som man nok aldrig kommer til at opleve igen, siger vikarierende landstræner John 'Faxe' Jensen til TV 2 SPORT.

Vikarlandsholdet stillede op til kampen for at undgå sanktioner fra UEFA – det kunne nemlig være blevet tilfældet, hvis landskampen var blevet aflyst.

De debuterende landsholdsspillere nød at spille opgøret mod de professionelle slovakker, og med hele 624.000 seere var det også en populær kamp blandt tv-seerne. 

Men vikarlandsholdsspillerne forventer, at det bliver deres eneste landskamp i denne omgang.

- Der er mere på spil (søndag mod Wales, red.), og der går jeg ud fra, at de sender det landshold, der plejer at spille, og at de finder ud af noget. Det burde de i hvert fald snart. Men jeg regner ikke med, at vi skal spille den kamp på søndag, siger Rasmus Johansson til TV 2 SPORT.

Divisionsforeningen aflyser kampe i 2. division

Selvom Rasmus Johannson forventer, at Christian Eriksen, Simon Kjær og de andre landsholdsstjerner er tilbage på banen søndag, har Divisionsforeningen taget sine forbehold.

Foreningen har nemlig udsat flere af lørdagens kampe i 2. division, blandt andet kampen mellem Vanløse og Middelfart.

- På grund af uvisheden, som klubberne ikke er skyld i, valgte vi efter dialog med klubberne i går, at hvis der fortsat var uvished i dag, ville vi udsætte kampene, siger turneringschef i Divisionsforeningen Peter Ebbesen til Ritzau.

Truppen til Nations League-kampen mod Wales skal senest være indskrevet lørdag til midnat.