- Vi vidste, Danmark ville stille med et stærkt hold, siger Real-stjerne

16x9
Gareth Bale og landsmændene fra Wales fik en god start på Nations League, da de besejrede Irland 4-1 i den første kamp. Foto: Rebecca Naden / Ritzau Scanpix

Det kommer ikke bag på landsholdstruppen i Wales, at Danmark i det kommende Nations League-opgør stiller op med alle landsholdsstjernerne.

Torsdag aften nåede DBU og landsholdsspillerne frem til en midlertidig løsning i landsholdskonflikten.

Det betyder, Åge Hareide igen tiltræder som landstræner, og at landsholdsstjerner som Christian Eriksen, Kasper Schmeichel og Simon Kjær trækker i den rød-hvide trøje nok en gang, når Danmark på søndag møder Wales i Nations League på søndag.

En yderst rodet affære bag kulissen, men at Danmark stiller op i stærkeste opstilling overrasker ikke deres kommende modstanderne fra Wales.

- Vi havde ikke troet, at det ville blive anderledes.

- En venskabskamp er anderledes, men i kvalifikationskampen vidste vi, at det ville blive et stærkt hold. Vi vil blive klar til kampen på søndag, siger Gareth Bale til Sky Sports.

Venskabskampen, som Real Madrid-stjernen henviser til, er kampen mod Slovakiet torsdag, hvor Danmarks trup bestod af vikarer.

Wales spillede torsdag aften første kamp i Nations League, som er en turnering, hvor der er fire billetter til EM i 2020 på spil.

Her besejrede waliserne Irland 4-1 og kan nu se frem til at møde Danmark.

- Nu har vi en svær kamp mod et virkelig godt hold. Jeg kender ikke til deres forberedelse, men vi forventer en svær kamp, og vi har forberedt os på deres bedste elleve – de er jo et top-10-hold.

- De er formentlig favoritter i gruppen, så vi skal måske spille endnu bedre på søndag for at få et godt resultat, siger landstræner for Wales, Ryan Giggs, på et pressemøde efter kampen mod Irland.

Truppen mod Wales indeholder de samme 23 spillere, som landstræner Åge Hareide udtog, inden landsholdskonflikten gik i hårdknude. Du kan se truppen her.