Ronaldo scorer første Juventus-mål og runder milepæl

I fjerde forsøg kom Cristiano Ronaldo på måltavlen i Serie A, da han scorede til både 1-0 og 2-0 i Juventus’ sejr over Saussuolo.

I minut nummer 320 lykkedes det for Cristiano Ronaldo at score i den italienske Serie A.

For verdens bedste fodboldspiller var der tale om et relativt nemt mål, men det tog ikke det mindste af glæden fra Ronaldo.

Knap fem minutter inde i anden halvleg af Juventus' hjemmekamp mod Sassuolo sprang bolden hen til Ronaldo via stolpen. Cirka en halv meter fra målstregen sparkede han bolden ind i det tomme mål med sin højre fod, og så kunne jublen ellers bryder ud.

Ronaldo stormede ud mod det nærmeste hjørneflag og fejrede scoringen med sin sædvanlige jubelscene. Hans attitude vidnede om, at også Ronaldo selv har ventet på superstjernens første mål for Juventus.

- Jeg har været lidt ængstelig, efter jeg forlod Real Madrid og kom hertil. Men sådan er livet, sagde Ronaldo efter kampen ifølge AS

- Det er menneskeligt at have det sådan, og nogle gange kan vi ikke styre vores følelser. Men jeg er glad, for jeg vidste, jeg arbejdede hårdt og at målene nok skulle komme. 

Rundede milepæl med sin anden scoring

Et kvarter efter sin første scoring for Juventus var Cristiano Ronaldo på pletten igen. Holdkammeraten Emre Can, der også er kommet til Juventus denne sommer, serverede bolden for Ronaldo i et kontraangreb.

Efter en enkelt berøring sendte Ronaldo resolut bolden i nettet, denne gang med venstre fod. Og så kunne han ellers spæne ud mod hjørneflaget og lægge an til endnu en obligatorisk piruet.

2-0-målet var Cristiano Ronaldos ligamål nummer 400 i karrieren, men alligevel måtte han dele lidt af opmærksomheden med et par andre spillere. I overtiden af kampen fik gæsternes Khouma Babacar reduceret til 2-1, der også blev kampens resultat. Derefter formåede Juventus' Douglas Costa også at bringe sig selv i fokus, da han nikkede en modspiller en skalle og fra klos hold spyttede ham i ansigtet. Det resulterede i et rødt kort.

Costa spyttede en modspiller i hovedet, da Juventus slog Sassuolo.
Costa spyttede en modspiller i hovedet, da Juventus slog Sassuolo. Foto: Strive

Med sejren ligger Juventus fortsat nummer et i Serie A. Klubben har vundet de fire første kampe og har en målscore på 9-3.