Jeg har ændret min tankegang, fortæller Yussuf Poulsen efter flere mål

16x9
Yussuf Poulsen jubler efter en scoring i Bundesligaen. Foto: Filip Singer / Ritzau Scanpix

Den danske landsholdsspiller Yussuf Poulsen har ændret sin mentalitet, når han går på banen, og det har hjulpet ham til at score flere mål.

Tidligere har den danske angriber Yussuf Poulsen fået kritik for ikke at score nok mål. Men på det seneste er det lykkedes for Leipzig-spilleren at få hul på målscoringen.

Angriberen har blot ændret på nogle småting, og i øjeblikket er det stolpe ind i stedet for stolpe ind for Yussuf Poulsen.

- Jeg gør mange af de samme ting og få ting anderledes, men nogle gange er der bare tur i den som nu. Jeg har ændret på nogle mentale ting: Det der med at gå ind på banen og tænke, at man skal score mål hver gang.

- Det lyder basalt, men det er sådan nogle små ting, der kan gøre, at man ændrer sin måde at agere på banen, siger Yussuf Poulsen til TV 2 SPORT.

I Bundesligaen har Yussuf Poulsen scoret fire mål i syv kampe i denne sæson for RasenBallsport Leipzig. Det er ligeså mange mål, som han scorede i 30 Bundesliga-kampe sidste år.  

Leipzig-spilleren glæder sig over, at boldene går ind i øjeblikket, men Danmarks mest scorende spiller gennem tiden, Jon Dahl Tomasson, bør ikke være bekymret for, at hans rekord på 52 mål kommer i fare.

- Det er fedt lige for øjeblikket, fordi jeg sparker boldene i kassen, og boldene kommer derhen, hvor jeg laver mine løb. Der skal nok komme flere mål fra min side, men jeg kommer ikke til at indhente Jon (Dahl Tomasson) på topscorelisten, siger han med et smil.

Landsholdets assistenttræner er netop den mest scorende danske landsholdspiller, Jon Dahl Tomasson. Han bifalder ligeledes, at Yussuf Poulsen nu har fået prikket hul på målbylden. 

- Han er begyndt at tro på, at han kan lave mål. Han er en arbejdsmand, men nu krydrer han det med at komme i de rigtige positioner og lave mål, og det er jo dejligt, siger den tidligere landsholdsangriber.

Yussuf Poulsen har scoret fem landskampsmål i sin karriere og har mulighed for at udbygge sin målkonto, når Danmark på lørdag møder Irland på udebane i Nations League.