Fodbold

Ingen sportslig fremtid lige foreløbig for Nicki Bille, siger hans agent

Nikola Juric, som er Nicki Billes agent og ven, lægger ikke skjul på sin skuffelse, efter at Lyngby-angriberen mandag blev anholdt.

Lyngby-angriberen Nicki Bille er kun et møde med klubben fra at være klubløs.

Mandag blev den 30-årige tidligere landsholdsspiller anholdt i København, og det har Lyngby nu taget konsekvensen af. De har indkaldt Nicki Bille og hans agent, Nikola Juric, til et møde, hvor de kan ophæve den etårige kontrakt, de blev enige om i sommer.

- Det har de (Lyngby, red.) absolut også deres gode grund til, hvis sagen er god nok, siger Nikola Juric til TV 2 SPORT.

Nicki Billes agent lægger ikke skjul på sin skuffelse og ærgrelse over situationen, som får store sportslige konsekvenser for den tidligere landsholdsspiller.

- Jeg har ikke talt med Nicki Bille. Jeg tror nok også, at jeg er den sidste person, han vil snakke med.

Hvorfor?

- Fordi han ved, at han får en verbal opsang fra mig. 

Hvad kommer Nicki Billes sportslige fremtid til at byde på?

- Der bliver ikke nogen sportslig fremtid lige foreløbig i hvert fald. Det tror jeg ikke. Så skal han virkelig sadle om.

Efter en turbulent tid i udlandet vendte Nicki Bille i sommer hjem til Danmark og Lyngby, som gav ham en chance for at få sin karriere på rette spor. Denne mulighed ser han altså nu ud til at have forpasset.

- Vi kan på nuværende tidspunkt konstatere, at Nicki Bille har forbrudt sig mod klubbens værdier, etik og moral i en sådan grad, at det er uforeneligt med at repræsentere Lyngby Boldklub. Grænsen er langt overskredet – og det får naturligvis en konsekvens, lyder det i en pressemeddelelse fra klubben.

Selvom der er lange udsigter til en sportslig fremtid for Nicki Bille, har Nikola Juric ikke tænkt sig at vende sin spiller ryggen.

- Nu har jeg det lidt anderledes med Nicki end så mange andre. Jeg kendt Nicki, siden han var 16 år. Nicki er ikke kun en spiller for mig. Nicki er i bund og grund en god dreng. Jeg er ikke bare hans agent; jeg er også hans ven.

- Men åbenbart vælger han nogle gange de forkerte venner i forhold til det, jeg fortæller ham, som er sandheden. Selvom jeg har prøvet alt og gjort alt for at rette ham ind, skal der åbenbart andre instanser til at gøre det.

Nicki Bille nåede at spille tre kampe for Lyngby.