Fodbold

Nicki Bille anholdt

Den tidligere landsholdsspiller og nuværende Lyngby-spiller skal ifølge sin cheftræner, Mark Strudal, for et grundlovsforhør tirsdag.

30-årige Nicki Bille er efter få måneder som Lyngby-spiller rendt ind i problemer uden for fodboldbanen.

Mandag er han således blevet anholdt. Det bekræfter Lyngby-træner Mark Strudal til TV 2 SPORT.

- Så vidt jeg er orienteret, skal han for et grundlovsforhør i morgen, og der må vi afvente, hvad der sker nu for at se sagens sammenhæng, siger cheftræneren, som ærgrer sig over situationen:

- Det er ikke nogen hemmelighed, at vi er rigtig, rigtig kede af det både på klubbens, på holdets og på Nickis vegne, fordi vi alle sammen inderst inde ved, at Nicki er en god dreng. 

Strudal ville ikke kommentere på, hvordan Lyngby vil håndtere sagen, før de ved mere om omfanget.

- Vi aner ikke noget om sagens indhold. Der er også tvivl om, hvorvidt han er skyldig eller ikke skyldig.

Københavns Politi vil ikke bekræfte, hvorvidt der er tale om Nicki Bille. De fortæller dog om en episode i hovedstaden ved middagstid:

- Jeg kan bekræfte, at der har været en hændelse med noget uorden inde i byen. Nogle kom op at slås, og i den forbindelse har vi anholdt en person, siger vagthavende Kristian Rhodin til TV 2 SPORT.

Han vil ikke bekræfte, at anholdte skal for grundlovsforhør tirsdag.

Nicki Billes agent, Nikola Juric, er heller ikke bekendt med, hvad der er sket.

- Jeg har ingen anelse. Jeg er selv rystet over det, men jeg har ikke nogen anelse om, hvorvidt det er ham eller ej, siger Nikola Juric til TV 2 SPORT.

Nicki Bille skrev i sommer en etårig kontrakt med førstedivisionsklubben Lyngby, efter at han havde spillet i udenlandske klubber i otte år. Han står noteret for tre landskampe og et enkelt mål.

I tiden i udlandet har han været en del i medierne for uheldige episoder. Senest i sommer, hvor han blev idømt en måneds ubetinget fængsel for vold mod en kvinde i Monaco. Derudover skulle han betale en bøde på 5500 kroner samt godt 22.000 kroner til offeret.