Fodbold

Spanske aviser: Real Madrid fyrer træneren mandag - Conte står klar

Ifølge de store spanske aviser er Real Madrid-træner Julen Lopetegui færdig i kongeklubben efter søndagens ydmygende nederlag til Barcelona.

Real Madrid skal have nye træner igen.

I hvert fald hvis man skal tro de spanske medier, der mener, at Real Madrid-træneren Julen Lopetegui er en færdig mand bag roret i den spanske hovedstadsklub.

Hans første El Clasico som cheftræner Real Madrid efter med bragende nederlag til ærkerivalerne fra FC Barcelona, og dermed nåede holdet et nyt lavpunkt i en allerede skuffende sæson.

- Barcelona ydmygede Real Madrid og afgjorde Lopeteguis skæbne, skriver den store sportsavis AS efter kampen.

- Lopeteguis trænersæde gik fra at være varmt til glohedt, da hans spillere ikke reagerede på hans instruktioner i løbet af kampen, lyder det fra avisen SPORT.

Selv med en skadet Lionel Messi siddende på tribunen, var der nemlig klasseforskel på de to spanske storklubber.

Der skal ske noget med det samme

Sportsavisen Marca

Barcelona kunne gå til pause foran med 2-0 i sæsonens første El Clasico, og selvom madrilenerne fik reduceret i begyndelsen af anden halvleg, endte opgøret med en afklapsning på hele 5-1 af de forsvarende Champions League-mestre.

Derfor var det en skuffet Lopetegui, der stillede sig frem efter kampen.

- Det er altid svært på Camp Nou. Vi havde chancen for at vende kampen, og jeg mener ikke, at resultatet afspejler kampen. Jeg tror på holdet, og jeg er fuldt ud i stand til at lede denne gruppe, sagde den 52-årige Real Madrid træner på det efterfølgende pressemøde.

Ny træner står klar

Real Madrids sportdirektør, Emilio Butragueño, ville efter det massive nederlag ikke kommentere på holdets trænersituation. 

Men flere spanske aviser mener at vide, at den sportslige ledelse med præsident Florentino Perez i spidsen har tænkt sig at fyre Lopetegui mandag morgen - mindre end fem måneder efter han blev hentet ind som afløser for succestræneren Zinedine Zidane.

- Perez og hans folk mener, at situationen er uholdbar, og at der skal ske noget med det samme. Efter kampen mod Barcelona var han så sur, at han ikke engang gik ned i omklædningsrummet, som han ellers plejer, men i stedet forlod Camp Nou så hurtigt, han kunne, skriver sportsavisen Marca.

Afløseren skulle angiveligt være den italieneren Antonio Conte, der senest har været træner i Chelsea, og han kan ifølge flere aviser kan blive præsenteret allerede i morgen.

Med nederlaget ligger den forsvarende Champions League-mesterklub nu nummer ni den spanske liga, og de er dermed tættere på nedrykningspladserne end på Barcelona, der topper rækken