Fodbold

Streamingtjeneste svigtede under El Clasico - ved ikke, hvad det skyldtes, siger direktør

Den eneste streamingtjeneste, der viste El Clasico søndag aften, har haft problemer med streamingen.

Streamingtjenesten Strive, der er den eneste i Danmark til at sende den spanske liga Primera Division og italienske Serie A, er søndag aften kommet i strid modvind, da mange har oplevet problemer med at se El Clasico, Barcelona mod Real Madrid.

Flere brokker sig søndag aften på de sociale medier over tjenesten, og Strive bekræfter selv at have modtaget adskillige klager.

Kristian Hysén, direktør i IMG Nordic, som står bag Strive, fortæller, at teknikere prøver at finde problemet bag.

- Jeg sidder med vores tekniske team i telefonen nu, og vi er på sagen. Lige her og nu, ved jeg ikke, hvad det skyldes, siger Kristian Hysén.

Ved mere på mandag

Tjenesten skal dog tilsyneladende fungere igen, da Ritzau fanger ham over telefonen i anden halvleg.

- Jeg sidder selv og ser kampen, og nu fungerer det. Det lader til, at der var en driftsfejl under første halvleg. Men det lader til, at problemet er løst nu, siger han.

Direktøren forventer, at streamingtjenesten ved mere om, hvad problemet skyldes mandag.

Et facebookopslag, hvor Strive skriver, at det har modtaget adskillige klager, har flere end 900 kommentarer. Langt de fleste retter kritik mod tjenesten, og flere kræver deres penge tilbage.

Kan man som seer forvente at få kompensation?

- Du må forstå, hvilken situation vi sidder i. Vi sidder og undersøger problemet. Alt det, som kommer efter det her, må vi tage i morgen, siger Kristian Hysén.

Kampen mellem FC Barcelona og Real Madrid endte 5-1. Luis Suarez scorede tre mål i kampen, der er den første i 11 år uden Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.