Fodbold

Yderligere tiltale er rejst i Nicklas Bendtners voldssag

Nicklas Bendtner og en taxachauffør er tiltalt i yderligere to forhold i sagen om en voldelig afslutning på en taxatur i København den 9. september.

Både Nicklas Bendtner og taxachaufføren, som fodboldspilleren endte i et voldeligt sammenstød med i september, er blevet tiltalt i yderligere to forhold.

Det fremgår af anklageskriftet, som TV 2 SPORT har fået aktindsigt i.

Bendtner og chaufføren er begge tiltalt for at undlade at anvende sikkerhedssele. Derudover er Nicklas Bendtner tiltalt for at være gået fra regningen på 52 kroner, mens chaufføren er tiltalt for at have talt i en håndholdt mobiltelefon under kørslen.

Taxaturen fandt sted i det indre København natten til den 9. september 2018. Den endte med, at Nicklas Bendtner og hans kæreste forlod taxaen i utilfredshed med ruten, hvorefter situationen eskalerede.

Nicklas Bendtner er tiltalt for at have tildelt taxachaufføren et knytnæveslag i ansigtet, som fik chaufføren til at falde, samt efterfølgende at sparke ham i ansigtet, hvilket resulterede i buler og rifter i ansigtet samt "et operationskrævende kæbebrud".

Nicklas Bendtner er tiltalt efter en voldsparagraf, som har en strafferamme på fængsel i op til tre år.

Taxachaufføren er tiltalt for forsøg på at udøve vold ved at kaste "en ukendt genstand" uden at ramme. Dette skulle han have gjort, fordi han ikke havde fået betaling fra Bendtner og hans kæreste for taxaturen.

Både Nicklas Bendtner og taxachaufføren har via deres advokater nægtet sig skyldig, da den første del af anklageskriftet blev kendt den 23. oktober.

Retssagen begynder den 2. november.