Fodbold

Bendtner hylder Rosenborg: - De har altid været der for mig

Nicklas Bendtner havde en fod med i Rosenborgs 3-1-sejr over Odd, da han lagde op til kampens første mål.

Det har været en turbulent uge for den danske fodboldstjerne Nicklas Bendtner. 

Torsdag spillede angriberen pokalkamp for sin norske klub Rosenborg, fredag blev han idømt 50 dages ubetinget fængsel for vold og søndag var han tilbage i kamp, hvor han bidrog med en assist i 3-1-sejren over Odd på hjemmebane. 

De har altid været der for mig, og det er fantastisk

Nicklas Bendtner

Men selvom danskeren har haft nok at se til, så har han kun haft én ting i tankerne. 

- Mit fokus har hele tiden været det sportslige, og jeg har været klar til at spille hele tiden. Nu afgører vi det mod Start. Vi har hele tiden stået sammen som et hold, og vi er nummer ét i ligaen. 

- Klubben har stået bag mig fra dag ét. De har altid været der for mig, og det er fantastisk, siger Nicklas Bendtner til TV2 Norge.

Nicklas Bendtner og hans forsvarer Anders Nemeth valgte fredag at anke voldsdommen på stedet, da de håber på en frifindelse. 

Umiddelbart efter retssagen tog den 30-årige dansker tilbage til Trondheim, hvor han lørdag var tilbage på træningsbanen. Her udtalte han sig for første gang om dommen. 

- Jeg synes, at det giver et rimelig klart signal omkring, hvad jeg synes, idet vi anker sagen, og nu venter vi på udfaldet. Så tager vi den derfra, siger han til NRK. 

Nicklas Bendtner og Rosenborg er med søndagens sejr snublende tæt på det norske mesterskab, hvor de er fem point foran Brann med kun to spillerunder tilbage.