Fodbold

Jørgensens kamp aflyst efter 42 sekunders spil: - Det største mareridt

Stadiondirektøren på De Kuip i Rotterdam beklager, at tekniske problemer førte til en aflysning af Feyenoords hjemmekamp mod Venlo i Æresdivisionen.

Bolden nåede kun at være i spil i 42 sekunder, før Nicolai Jørgensen og resten af holdkammeraterne endte med at få tidlig fyraften.

11. spillerunde i Æresdivisionen blev nemlig en kort fornøjelse for Feyenoord og VVV Venlo, da lysmasten på stadionet De Kuip i Rotterdam pludselig stoppede med at fungere.

- Det er det største mareridt for enhver stadiondirektør og frem for alt meget irriterende for alle de mennesker, der var kommet på De Kuip. Det var meget skuffende, at vi ikke kunne løse problemet hurtigt nok, siger Jan van Merwijk, der er stadiondirektør i Feyenoord, til klubbens hjemmeside.

Kampens dommer Bas Nijhuis valgte i første omgang at udsætte opgøret.

Spillerne fra de to hollandske hold forlod banen for at gå i omklædningsrummet igen, mens de knap 50.000 tilskuere ventede på tribunen, hvor de lod deres telefoner lyse det mørke stadion op.

Efter mere end en halv times afbrydelse blev kampen aflyst og udsat til en anden dag. Derfor gik Nicolai Jørgensen og Feyenoord-holdet rundt på stadion for at takke tilskuerne for deres fremmøde, hvor et par fans var heldige at få nogle af spillernes trøjer med hjem.

Feyenoord og Nicolai Jørgensens kamp mod Venlo bliver aflyst på grund af manglende lys på stadion Video: Martin Gottschalk Aksglæde

- Vi bad spillerne om at takke vores fans. Publikum er den største taber i dag, sagde Feyenoord-træner Giovanni van Bronckhorst efter kampen.

Jan van Merwijk understreger, at fejlen på lysmasten var et lokalt problem, der intet havde at gøre med den eksterne strømforsyning eller deres hovedsponsor, energiselskabet Qurrent.

Mandag skal Feyenoord og VVV Venlo til møde med det hollandske fodboldforbund for at aftale en ny dato for kampen.

Feyenoord indtager tredjepladsen i Æresdivisionen efter PSV Eindhoven og Ajax, der begge vandt deres opgør i weekenden.

Den danske landsholdsspiller Kasper Dolberg kom blandt andet på måltavlen for Ajax i 2-0-sejren over Willem II.