Van der Vaart floppede fælt - husker du de andre Superliga-fiaskoer?

Rafael van der Vaart er langt fra den eneste, der har haft svært ved at slå igennem i Superligaen. Vi har taget et kig på nogle af de største flop.

Hollandske Rafael van der Vaart blev aldrig nogen succeshistorie i den bedste danske fodboldrække, selvom hollænderen tidligere spredte sit stjernestøv i klubber som Real Madrid, Tottenham og Ajax.

To år som Superliga-spiller nåede den 35-årige hollænder, inden han mandag meddelte, at han nu endegyldigt indstiller fodboldkarrieren og stopper med omgående virkning.

Med bare 20 kampe på de to år for henholdsvis FC Midtjylland og senest Esbjerg, var det langt fra noget stort indtryk van der Vaart fik efterladt. Snarere tværtimod.

Men midtbanespilleren er langt fra den eneste, der har haft problemer med at indfri forventningerne og levere store præstationer i den danske Superliga gennem årene.

I forbindelse med hollænderens stop har TV 2 SPORTs fodboldekspert Kasper Lorentzen taget et tilbageblik på nogle af de andre spillere, der har floppet stort i den bedste danske række, og som kendere og følgere af den danske Superliga formentlig kan huske. 

Listen nedenfor er lavet i fuldstændig tilfældig rækkefølge.

Superliga-flop gennem tiderne
Afstemning