Fodbold

Manglende tv-kanal udfordrer Giggs før møde med Danmark

Ryan Giggs har svært ved at se Gareth Bales kampe for Real Madrid.

Den walisiske landstræner, Ryan Giggs, har haft et usædvanligt problem forud for Nations League-kampen mod Danmark.

Han har ikke kunne følge sin stjerne Gareth Bale i aktion for Real Madrid.

- Jeg har ikke set mange af kampene, for de er ikke på (tv-kanalen, red.) Sky mere. De bliver vist på Eleven Sports, og den har jeg ikke, så jeg har ikke set det, siger Ryan Giggs, der mandag udtog landsholdstruppen, ifølge The Telegraph.

- Men vi har at gøre med en verdensklassespiller, der aldrig lader sit land i stikken, uddyber landstræneren og nedtoner derfor problemet.

Wales møder i næste uge Danmark i en afgørende kamp i Nations League. Vinderen sikrer sig gruppens førsteplads.

Dårlig form bekymrer ikke

29-årige Gareth Bale er i dårlig form og har ikke scoret i de fire klubkampe, han har taget del i siden seneste landsholdssamling i oktober.

I alt er verdensstjernen gået målløs i syv kampe for Real Madrid, der også har været i en dårlig periode og fyret træneren.

Ryan Giggs mener imidlertid ikke, at Gareth Bale, der er firedobbelt Champions League-vinder, har brug for hjælp.

- Han er en erfaren spiller. Han har været der (i Real Madrid, red.) i fem år og har sandsynligvis oplevet det meste som spiller. I en stor klub som Real Madrid har han set det hele, siger 44-årige Ryan Giggs, der som aktiv selv spillede på topplan i Manchester United.

Gareth Bale var på grund af en muskelskade ukampdygtig under seneste landsholdssamling og har derfor ikke spillet for Wales, siden de tabte 0-2 til Danmark i starten af september.

Her bar Gareth Bale for første gang anførerbindet for sit land.

 - Han kan lide at være afsted med os, og han var mere eller mindre afsted med os hele den seneste samling, mens han kom sig over sin skade. Jeg ved, at han ikke kan vente med at slutte sig til gutterne og være en del af kampen, siger Ryan Giggs.

Skæbnekampen mellem Wales og Danmark afvikles den 16. november. Fire dage senere spiller briterne venskabskamp mod Albanien.