Fodbold

Serie A-klub giver træner fyreseddel i fødselsdagsgave

Aurelio Andreazzoli er færdig som cheftræner for Empoli efter en træg indledning på livet i Serie A.

Serie A-klubben Empoli havde næppe skelet til cheftræner Aurelio Andreazzolis ønskeseddel, da den erfarne træner mandag fyldte 65 år.

For klubben langede en fyreseddel i retning af Andreazzoli efter en skidt start på sæsonen, hvor holdet ligger lige under nedrykningsstregen efter 11 spillerunder. Det er blot blevet til en enkelt sejr og tre uafgjorte kampe.

Aurelio Andreazzoli var ellers manden, som i sidste sæson førte Empoli til en suveræn oprykning, hvor holdet vandt Serie B med hele 13 point ned til Parma på andenpladsen.

- Til Andreazzoli - hovedarkitekten bag den fantastiske rejse i sidste sæson - som sendte os tilbage på den store scene i den bedste række, sender vi den varmeste tak for hans arbejde, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Han blev ansat i klubben i december 2017.

Empoli er den tredje Serie A-klub, som fyrer træneren i indeværende sæson. Chievo og Genoa har tidligere skiftet ud på trænerposten.

Ny mand på posten i Empoli bliver 54-årige Giuseppe Iachini, som senest stod i spidsen for Sassoulo. Tidligere har han trænet klubber som Udinese, Palermo, Siena og Sampdoria.