Fodbold

- Jeg regner med at være i Rosenborg næste sæson, siger Bendtner

Nicklas Bendtner spillede søndag hele kampen, da Rosenborg for andet år i træk vandt det norske mesterskab.

For andet år i træk kunne Nicklas Bendtner og Rosenborg søndag juble over at have vundet det norske mesterskab i fodbold.

Den 30-årige angriber hyldede efter søndagens 1-0-sejr over Start sammenholdet i Trondheim-klubben og luftede samtidig tankerne for, hvordan hans fremtid ser ud.

- Rosenborg har en speciel plads i hjertet for mig. Det er der ingen tvivl om. Jeg regner også med, jeg er her næste sæson, siger Nicklas Bendtner til det norske medie VG

Selvom danskeren søndag kunne fejre et mesterskab, har det ikke været en sæson uden problemer. Bendtner har været udfordret rent spillemæssigt, hvor det kun er blevet til fem mål i ligaen, hvor han sidste år scorede 19 og blev topscorer.

Derudover modtog danskeren i begyndelsen af november en voldsdom på 50 dages ubetinget fængsel. En dom, som Bendtner har anket til landsretten.

Rosenborg har trods voldsdommen valgt at beholde Nicklas Bendtner, og det stemmer godt overens med klubbens værdisæt, vurderer danskeren.

- Da jeg skrev under med klubben, kan jeg huske, de sagde, at sammenhold, klubfølelse og tage vare på hinanden var nogle af de værdier, de havde, og det synes jeg, vi har vist hele sæsonen igennem, siger Nicklas Bendtner og fortsætter:

- Vi har haft mange skader og mange ting uden for banen, men det har ikke slået os ud af kurs. Vi har stået sammen. Jeg synes, at det, vi har vist i år har været stort sammenhold, og det har været rigtig, rigtig stort.

Rosenborg har fortsat mulighed for at vinde 'The Double', da klubben i begyndelsen af december møder Strömsgodset i pokalfinalen.