Fodbold

- Det er ikke sjovt, siger Andreas Christensen om situationen i Chelsea

Situationen med manglende spilletid er ikke sjov, erkender den danske landsholdsspiller.

Kontrakten løber til og med sommeren 2022, men selv er Andreas Christensen ikke sikker.

Adspurgt af Sky Sports om han ser sin fremtid et andet sted end Stamford Bridge, svarer han:

- Det er et svært spørgsmål. Nej, det tror jeg ikke.

Den danske fodboldspiller, der i øjeblikket er med landsholdet i Wales, har ikke fået mange minutter i Chelsea-trøjen i denne sæson. Faktisk er det ikke blevet til et eneste i Premier League, men Christensen har til gengæld fået fuld spilletid i klubbens fire Europa League-optrædener. 

- Situationen er anderledes end i sidste sæson, hvor jeg spillede mange kampe. Det er altid svært for en fodboldspiller, men vi må se, hvad der sker, lyder det håbefuldt fra den 22-årige, der fastslår:

- Det er ikke sjovt ikke at spille. 

Med til historien hører, at Antonio Conté ikke længere sidder i trænersiddet hos de kongeblå. Italieneren, der flere gange har udtryk sin begejstring for Andreas Christensen, blev fyret før sæsonen og erstattet af landsmanden Maurizio Sarri.

- Jeg kan ikke gøre andet end at gøre mit bedste til træning. Hver gang jeg får muligheden, må jeg spille godt og vise, at træneren kan stole på mig, pointerer den unge dansker.

Far krævede spilletid

Andreas Christensens lejr har ellers tidligere udtrykt utilfreds med den manglende spilletid under Sarri. Midt i oktober satte Chelsea-spillerens far og agent ord på.

- Jeg er af den overbevisning, at vi vil forsøge at flytte Andreas til vinter. Til jul skal der ske noget andet, hvis ikke han spiller, sagde Steen Christensen til TV3 Sport.

- Han er 22 år, og han har spillet tre sæsoner fast. Han har spillet 80 kampe i Bundesligaen og over 40 kampe for Chelsea. Så vi kan ikke bare sige, at nu gemmer vi Andreas væk på bænken en hel sæson.

Til det svarede Maurizio Sarri følgende på et pressemøde få dage efter:

- Andreas Christensen har spillet i tre af vores seks seneste kampe. Jeg tror, at hans far tænker, at han ikke er vigtig for os, men det er han.

Efter landsholdspausen er har Christensen igen mulighed for at få Premier League-minutter i benene, når Chelsea besøger lokalrivalerne Tottenham 24. november.