Fodbold

Paul Gascoigne anklages for seksuelt overgreb

Den tidligere engelske landsholdsspiller Paul Gascoigne skal i retten i december, da han er anklaget for et seksuelt overgreb på en togrejse.

Paul Gascoigne er blevet hovedperson i en sag om et seksuelt overgreb.

Ifølge Sky Sports er den tidligere engelske landsholdsspiller anklaget af British Transport Police for at have stået bag et seksuelt overgreb ’ved at røre’.

Det skete på en togrejse fra York til Durham den 20. august i år. Paul Gascoigne blev angiveligt anholdt, da toget nåede frem til stationen.

- En mand skal møde op i retten I næste måned i forbindelse med en sag om et seksuelt overgreb på en kvinde ombord på et tog fra York til Durham, siger en talskvinde ifølge Sky.

51-årige Paul Gascoigne spillede som aktiv for Newcastle, Tottenham, Lazio, Glasgow Rangers, Middlesbrough, Everton og Burnley, inden han sluttede karrieren af med en lille håndfuld kamp i kinesiske Gansu Tianma og og amerikanske Boston United. På landsholdsplan nåede han 57 kampe.

Han skal angiveligt i retten, Newton Aycliffe Magistrates' Court, den 11. december. 

Gascoigne ragerer på Twitter

Mandag eftermiddag har 'Gazza' kommenteret historien på Twitter. Hans opslag bekræfter anklagen om et seksuelt overgreb, men derudover skriver Gascoigne blandt andet, at han er blevet stoppet af politifolk for at få taget billeder og skrive autografer.  

Derefter tweetede Gascoigne igen, at han har stor respekt for kvinder. 

Efter sin fodboldkarriere har Paul Gascoigne kæmpet med flere udfordringer. The Telegraph har tidligere beskrevet, hvordan han har været ramt af alkohol- og stofmisbrug, bulimi og depression.