Fodbold

Real Madrid løber ind i overraskende afklapsning

Den spanske storklub Real Madrid fik en øretæve, da de på udbane tabte med 0-3 til Eibar.

Efter en skidt periode for Real Madrid var det endelig begyndt at ligne noget igen, men efter fire sejre i træk kom hovedstadsklubben i den grad ned på jorden mod upåagtede Eibar.

På udebane tabte de forsvarende Champions League-mestre med 0-3, hvilket efterlader Real Madrid på sjettepladsen i La Liga. Eibar kan derimod sætte tre point ind på kontoen og kravle op på en foreløbig syvendeplads - to point efter Real Madrid.

På stadionet Estadio Municipal de Ipurua med plads til 7000 tilskuere indledte Eibar scoringen efter 16 minutters spil, da Gonzalo Escalante fuldendte et flot kontrakangreb. Thibaut Courtois i Real Madrid-målet lavede ellers en fornem redning på første forsøg, men da Daniel Ceballos ville cleare bolden, sparkede han den ind på benet af Escalante, så bolden gik i mål.

Resten af halvlegen forblev målløs, men godt seks minutter inde i anden halvleg gik det galt igen for Real Madrid. Favoritterne var lidt for modige, da de spillede bolden rundt i egne rækker, hvilket Eibar udnyttede til at erobre bolden, inden Sergio Enrich sparkede den sikkert ind sekunder senere.

Fem minutter senere blev en stor eftermiddag fuldendt for den lille klub, da Garcia Kike kom først til en bold tæt under mål og sparkede den ind til 3-0.

Det var første gang i Eibars historie, at de slog Real Madrid. Inden lørdagens 3-0-sejr havde hjemmeholdet i øvrigt kun scoret tre mål nogensinde i de hidtidige opgør mod Real Madrid.

Samtidig var det første kamp som permanent træner Santiago Solari, efter Real Madrid for 11 dage siden besluttede at give ham en kontrakt frem til 2021.

Real Madrid har 20 point efter 13 kampe, mens FC Barcelona fører La Liga med 24 point efter 12 kampe.