Fodbold

Brøndby kan få tocifret millionbeløb fra Kasi-Jesper

Fodboldklubben Brøndby har indgået et millionforlig med klubbens tidligere hovedsponsor Jesper Nielsen.

Der er et tocifret millionbeløb på vej til Brøndby. Brøndbys tidligere hovedsponsor Jesper Nielsen og firmaet Kasi Aps har indgået et forlig med klubben. Det skriver finans.dk.

- Vi har begge strakt os og er enige om et ikke ubetydeligt tocifret millionbeløb til Brøndby, skriver Jesper Nielsen i en mail til finans.dk.

Betalingen af det tocifrede millionbeløb afhænger dog af, at Jesper Nielsen vinder den igangværende voldgiftssag, som han har kørende mod smykkefirmaet Pandora.

I sagen mod Pandora kræver Jesper Nielsen 1,4 milliarder kroner i såkaldte earnout-betalinger, som han mener at være berettiget til.

- Så ud over familien Nielsen har nu også Brøndby en stor økonomisk interesse i den verserende sag, fortæller Jesper Nielsen om Pandora-sagen.

Ifølge finans.dk mener Brøndby at have 41,1 millioner kroner til gode hos Kasi Aps og Jesper Nielsen fra en gammel sponsoraftale.

Indtil nu havde Jesper Nielsen kun afsat en halv million til kravet fra Brøndby. Men forliget er endt med at blive en hel del større.