Fodbold

Superligaspiller søger ny klub på Twitter - sportschef bifalder

Seks måneder før kontraktudløb søger SønderjyskEs Ramón Rodrigues en ny arbejdsgiver via sociale medier. Det er helt i orden med hans nuværende klub.

Desperate tider kræver desperate handlinger. Det har SønderjyskEs Ramón Rodrigues sandet.

Den brasilianske back får ingen spilletid i sin klub, så mandag greb han til et sjældent set trick og sendte et åbent jobsopslag ud på Twitter.

- Som mange af jer ved, har jeg ikke en agent, og jeg er nødt til at se efter mig selv. Hvis nogen er interesserede, så kontakt mig venligst, skriver Ramón Rodrigues på det sociale medie.

- Jeg er nødt til at gøre noget. Jeg spiller ikke fodbold i SønderjyskE, så jeg er nødt til at finde en klub, hvor jeg kan komme til det, uddyber reserven til TV 2 SPORT.

Arbejdsgiver ser intet problem i tweet

Ramón Rodrigues har først kontraktudløb til sommer, men alligevel ser SønderjyskE ikke noget problem i det åbne opslag.

Måden, hvorpå det er skrevet, er afgørende, fortæller sportschef Hans Jørgen Haysen.

- Han skal være velkommen til at lave det som et jobopslag på Twitter, så længe han ikke skriver noget, jeg synes, der går imod, hvad man skal stå for som klub, siger han.

- Og der er ikke noget forkert i det, han skriver. Jeg har samme holdning om, at det giver mest mening, at vi finder noget andet til ham til vinter, mener Hans Jørgen Haysen.

Cheftræneren fyret i mellemtiden

Kort tid efter opslaget var skrevet, stoppede sønderjyderne samarbejdet med cheftræner Claus Nørgaard.

Men det ændrer ikke på Ramón Rodrígues beslutning om at søge væk fra sin nuværende klub efter en sæson uden et eneste minut spillet i Superligaen.

- Jeg ved, at træneren ikke bliver i SønderjyskE, og mange skriver til mig, at jeg skal blive, men jeg kigger stadig efter noget, fortæller brasilianeren.

Mandag aften havde han imidlertid ingen henvendelser at fortælle om.

Til gengæld havde han fået et "like" fra Hobros sportschef, Jens Hammer Sørensen.

- Jeg likede det, fordi jeg synes, det var en sød og sjov måde at gøre det på, fortæller Jens Hammer Sørensen til TV 2 SPORT uden dog at have indledt en dialog med brasilianeren.

- Vi har de spillere på plads, som vi vil have i foråret, så det er kun, hvis vi sælger en eller to, at vi vil have nogle ind.

Bifalder metoden

Jens Hammer Sørensen er imidlertid fan af metoden og opfordrer andre spillere til at gøre det samme.

For selvom Hobro-sportschefen i udgangspunktet har truppen til forårssæsonen på plads, er det rart at vide, at en spiller byder sig til.

- Der kan ske meget. Og jeg har også været med så længe, at jeg ved, at nogle kan spille en god kamp i aften og være væk i morgen.

Og det gør vel, at man som sportschef sætter en note på blokken?

- Lige nøjagtigt. Og vi går ret meget op i, at spillerne skal have en god personlighed, udover de kan spille fodbold. Jeg synes, at det her er en frisk og alternativ måde at tænke på, så det er også et plus i min bog.

Ramón Rodrígues kom til dansk fodbold for to år siden.

Her spillede han først for FC Nordsjælland, inden han skiftede til SønderjyskE i 2016.