Fodbold

- Det er rent ud sagt en katastrofe, siger Nicki Billes tidligere agent

Nikola Juric, der i mange år har repræsenteret Nicki Bille, kalder sagen om drabsforsøg 'forfærdelig'.

Tirsdag aften blev fodboldspilleren Nicki Bille ramt af skud fra et haglgevær. 

Tre personer er ved et grundlovsforhør blevet sigtet for forsøg på manddrab for episoden, der skete ved den tidligere landsholdsspillers lejlighed ved Sluseholmen i København.

Episoden kommer efter en turbulent tid for Nicki Bille, der for to måneder siden blev fritstillet af Lyngby Boldklub, fordi han var blevet anholdt for uorden og slagsmål i Københavm. I Lyngby blev angriberen trænet af Mark Strudal, der har kendt Bille i mere end 10 år. 

- Det er dybt tragisk, og jeg håber ikke, der er sket ham noget alvorligt. Men det er jo i og for sig alvorligt nok, at folk møder op på ens bopæl og skyder efter en. Det lyder jo fuldstændig vanvittigt. Det er noget rigtig, rigtig møg, siger Mark Strudal til TV 2 SPORT. 

Det er endnu uvist, hvad motivet har været for de tre sigtede, og hvad der er gået forud for episoden. Politiet oplyser, at den tilskadekomne er uden for livsfare, men at skaderne har været behandlingskrævende. 

Det er rent ud sagt en katastrofe

Nikola Jægerfeldt Juric

Nicki Bille har i løbet af sin karriere været involveret i en række kontroverser af forskellig grad, hvor han blandt andet er blevet idømt en måneds ubetinget fængsel for vold mod en kvinde i Monaco.

For Nicki Billes tidligere agent Nikola Jægerfeldt Juric er onsdagens nyhed en særdeles trist en af slagsen. 

- Det er rent ud sagt en katastrofe. Det omhandler en masse mennesker, og det er ulykkelige forhold uanset, om det er Nicki Bille, eller hvem det end er. Det er forfærdeligt at læse, siger Nikola Jægerfeldt Juric, der ikke har talt med Nicki Bille i en længere periode og derfor ikke ved, hvad et eventuelt motiv kan være. 

- Jeg har ingen anelse. Ingen anelse overhovedet, siger Juric til TV 2 SPORT.

Nicki Bille har spillet tre landskampe for A-landsholdet og har spillet for norske Rosenborg BK og spanske Villarreal CF. Nicki Bille er lige nu uden kontrakt, efter han for nylig blev fyret i Lyngby efter en voldssag.