Fodbold

AGF henter tidligere OB'er hjem fra Tyskland

FC Midtjylland s Gustav Wikheim mod OBs Frederik Tingager i en Superligakamp i 2017. Henning Bagger / Scanpix Denmark

Den 25-årige forsvarsspiller Frederik Tingager er ny spiller i den hvide trøje

Superligaklubben AGF henter forsvarsspilleren Frederik Tingager på en fri transfer, og parterne har indgået en aftale til sommeren 2021, meddeler AGF i en pressemeddelelse.

Frederik Tingager siger i pressemeddelelsen, at han er glad for at fremtiden er på plads.

- Mit ophold i Tyskland blev - af mange årsager - ikke som jeg havde håbet på.

- Jeg har længe haft lyst til at prøve noget andet, og jeg glæder mig nu utroligt meget til at komme til AGF, der er en stor klub i Danmark, hvor der stilles høje krav, og hvor der skal arbejdes hårdt. Det er værdier, jeg deler, og jeg ser nu frem til at tage hul på et nyt og spændende fodboldkapitel i Aarhus og i den hvide trøje, siger Frederik Tingager.

AGF's sportsdirektør Peter Christiansen glæder sig over tilføjelsen.

Frederik er en duelstærk spiller og til trods for sin højde er han både mobil og dygtig med bolden. Samtidig er han en hårdtarbejdende spiller, der ikke slår op i banen, når han møder modgang - så han har hele pakken til at være en god forsvarsspiller i AGF

Inden Frederik Tingager for et år siden rejste til Tyskland og Eintracht Braunschweig, var han en profil for OB, hvor han var kommet til fra Holbæk og hurtig fik slået sit navn fast som en solid forsvarsspiller i Superligaen.

I alt blev det til 49 Superligakampe og tre mål for den nu 25-årige og 198 centimeter høje Tingager inden turen gik til Tyskland.