Fodbold

Premier League-oprykker sender Liverpool ud af FA Cuppen

Wolverhampton sendte mandag Liverpool ud af den engelske pokalturnering med en 2-1-sejr.

Premier Leagues førerhold fra Liverpool er overraskende færdig i FA Cuppen.

Mandag tabte managers Jürgen Klopps mandskab med 1-2 på udebane til ligarivalen Wolverhampton i tredje runde.

Hjemmeholdets Ruben Neves blev matchvinder med med sejrsmålet ti minutter efter pausen.

Kort forinden havde Divock Origi gjort det til 1-1 for Liverpool, der var bagud med 0-1 ved pausen, efter at Raúl Jiménez havde sendt Wolverhampton i front.

Favoritterne fra Liverpool stillede med flere reserver mod Wolverhampton, der i denne sæson har gjort det fornemt i Premier League, hvor oprykkerholdet er placeret på en niendeplads.

Klopp havde valgt en startopstilling uden topscorer Mohamed Salah, Sadio Mane og Roberto Firmino, mens forsvarsprofilen Virgil van Dijk var helt ude af Liverpool-truppen.

Det hjalp derfor ikke, at Virgil van Dijks normale makker i midterforsvaret, Dejan Lovren, efter blot fem minutter måtte trække sig med en skade.

Det betød, at den blot 16-årige hollænder Ki-Jana Hoever blev sendt ind fra bænken.

I målet havde Jürgen Klopp desuden valgt at stille med reserven Simon Mignolet, så Liverpool-holdet var næsten ukendeligt i forhold til det hold, der har spillet sig til tops i den bedste engelske række.

Umiddelbart efter slutfløjt var der lodtrækning til FA Cuppens fjerde runde. Her blev det afgjort, at Wolverhampton skal op imod enten Shrewsbury eller Stoke.

Det største brag i fjerde runde står mellem storholdene Arsenal og Manchester United.