Paris Saint-Germain udraderer ligaens bundprop med 9-0

16x9
Edinson Cavani og Angel Di Maria i omfavnelse efter storsejren. Foto: Anne-christine Poujoulat / Ritzau Scanpix

Guingamp fik ikke et ben til jorden, da holdet lørdag tabte med hele 0-9 til Paris Saint-Germain.

Den franske fodboldklub Guingamp fik en over nallerne, da holdet lørdag mødte stjernespækkede Paris Saint-Germain (PSG) i den bedste franske række, Ligue 1.

PSG kørte Guingamp, der ligger nederst i tabellen, over og vandt med hele 9-0 i en kamp, hvor både Kylian Mbappe og Edinson Cavani lavede hattrick.

Den brasilianske superstjerne Neymar nettede to gange, mens belgiske Thomas Meunier også lynede, da han scorede til slutresultatet med ti minutter tilbage af kampen.

Den franske hovedstadsklub har nu 53 point efter 19 kampe. Det er 13 point mere Lille på andenpladsen, der har spillet to kampe mere end PSG.

Den tidligere Brøndby-anfører Johan Larsson, der for nylig skiftede til Guingamp, så hele kampen fra udskiftningsbænken.

Neymar åbnede PSG's målkonto, da han gjorde det til 1-0 efter 11 minutter.

Herefter gik der 26 minutter uden mål, inden stjerneskuddet Kylian Mbappe gjorde det til pausestillingen 3-0 med to mål på de sidste ti minutter.

Et kvarter inde i anden halvleg scorede Edinson Cavani til 4-0. Et kvarter senere havde han lavet hattrick og gjort det til 7-0. I mellemtiden var Neymar kommet på måltavlen igen.

Kylian Mbappe fuldendte sit hattrick i det 80. minut. Tre minutter senere lukkede Thomas Meunier målfesten.