Usain Bolt opgiver fodbolddrøm

Den tidligere atletikstjerne opgiver nu endegyldigt sin drøm om at blive fodboldspiller efter at have prøvetrænet med flere klubber.

Efter at have vundet hele otte guldmedaljer ved OL, så havde verdens hurtigste mand, Usain Bolt, en stor drøm om at blive professionel fodboldspiller.

Men efter at have prøvetrænet med flere klubber i hele verden, sĂĄ opgiver den jamaicanske verdensstjerne nu sin drøm, da det ikke er lykkedes at skrive kontrakt med en klub. 

- Jeg vil ikke sige, at det blev håndteret helt ordentligt, men jeg synes, at vi prøvede. Måske ikke som vi skulle have gjort, men du lærer hele tiden. Du lever, og du bliver klogere. Det var sjovt, så længe det varede, siger Usain Bolt til nyhedsbureauet Reuters

Efter at han indstillede sin atletikkarriere, der bød pĂĄ adskillige guldmedaljer og rekorder pĂĄ 100 og 200 meter-distancerne, sĂĄ har han trænet med tyske Dortmund, norske Strømsgodset og senest ogsĂĄ australske Central Coast Mariners. 

Usain Bolt spillede for Central Coast Mariners i en prøveperiode pĂĄ to mĂĄneder, men selvom han scorede to mĂĄl i en venskabskamp for den australske klub, sĂĄ blev det ikke til en kontrakt. 

- Jeg laver mange forskellige ting. Men sportskarrieren er ovre, sĂĄ nu kommer jeg til at fokusere pĂĄ forskellige forretninger. Jeg har en masse ting klar, sĂĄ nu skal jeg udforske dem og prøve at være en businessmand, siger han. 

32-ĂĄrige Usain Bolt fik ellers et tilbud fra den maltesiske klub La Valletta, men det valgte han at takke nej til.