Fodbold

Politi indstiller eftersøgning af Emiliano Sala

Der er hverken blevet fundet spor af Emiliano Sala, piloten eller flyet, der mandag forsvandt fra radaren.

Politiet på øen Guernsey indstiller eftersøgningen af fodboldspiller Emiliano Sala og piloten i det fly, der mandag forsvandt.

Det oplyser politiet på Twitter torsdag eftermiddag.

Politiet har trods hjælp fra andre myndigheder hverken været i stand til at finde spor efter flyet eller de to passagerer.

Chancen for, at Emiliano Sala og pilot David Ibbotson er i live, er ekstremt små, skriver politiet.

Selv om myndighederne stopper eftersøgningen, har man bedt skibe og fly, der passerer igennem området, om at holde øje med, om der dukker spor op fra enten fly eller passagerer.

Politiet oplyser, at man har gennemsøgt et område på cirka 4400 kvadratkilometer - nogle steder mere end én gang - samt undersøgt telefondata og satellitbilleder i løbet af eftersøgningen.

Samlet set har eftersøgningen varet mere end 24 timer, og der er undervejs blevet brugt tre fly, fem helikoptere og to redningsbåde.

Den 28-årige argentiner var på vej til Wales, efter at han i lørdags blev købt fri af sin kontrakt med franske FC Nantes for et beløb svarende til cirka 127 millioner kroner.

Han havde netop underskrevet en tre et halvt år lang kontrakt med Premier League-klubben Cardiff.

- Det er, som om det snart styrter ned

Avisen Clarin har offentliggjort en talebesked, som Emiliano Sala angiveligt sendte til nogle venner fra luften. Talebeskeden er verificeret af Salas far, Horacio Sala.

I beskeden siger fodboldstjernen, at han frygter, at flyet vil styrte ned.

- Vi er om bord på flyet, og det er som om, at det snart styrter ned.

- Hvis I ikke har hørt fra mig om halvanden time, så ved jeg ikke, om der bliver sendt nogen ud for at lede efter mig. Jeg ved ikke, om det overhovedet er muligt, siger Emiliano Sala.

- Åh Gud, jeg er virkelig bange, slutter beskeden.

Tirsdag eftermiddag bekræftede de franske luftfartsmyndigheder, at Emiliano Sala var på vej fra Nantes i Frankrig til Cardiff i Wales i et mindre fly, da det pludselig forsvandt på radaren cirka 20 kilometer fra kanaløen Guernsey.