Fodbold

Randers-anfører forlader klubben

Det er ikke lykkedes Randers FC at forlænge kontrakten med anfører Nicolai Poulsen. Erik Marxen er ny anfører.

Superligaklubben Randers FC mister sin anfører til sommer.

Det er ikke lykkedes at forlænge kontrakten med anfører Nicolai Poulsen, der forlader Randers efter sæsonen, skriver klubben på sin hjemmeside.

Parterne har været i forhandlinger i længere tid, men de er ikke nået til enighed om en ny kontrakt, og Nicolai Poulsen er tæt på at tage imod et økonomisk bedre tilbud fra en anden dansk klub, står der på hjemmesiden.

- Vi har strakt os så langt, vi kunne og gav Nicolai et godt tilbud om at forlænge kontrakten.

- Han er anfører, har Randers FC-dna'et i blodet og har været en af de bærende spillere i genopbygningen af klubben det seneste år, men har andetsteds fra fået et tilbud, vi hverken kan eller vil matche, siger Randers FC's sportslige og kommercielle direktør, Søren Pedersen.

Han er ærgerlig over, at det ikke lykkedes at forlænge kontrakten.

- Vi havde håbet, at vores anfører ville vælge os til på grund af den måde, vi gør tingene på og den indflydelse og betydning, han har haft for holdet og klubben og omvendt, men det bliver altså ikke tilfældet, siger Søren Pedersen.

25-årige Nicolai Poulsen er født og opvokset i Randers. Han fik debut for Randers i 2012 og fik en fuldtidskontrakt med førsteholdet i 2013. Han har spillet 162 kampe og scoret 4 mål for klubben.

Trænerteamet har valgt at gøre forsvarsspilleren Erik Marxen til ny anfører for holdet med øjeblikkelig virkning.

- Vi skifter anfører, fordi en anfører skal være en, vi ved vil klubben på den lange bane. Erik er en rutineret gut og har spillet mange kampe for klubben.

- Han giver sig altid 100 procent i kampene og tager ansvar både på og uden for banen. Det var det naturlige valg, da han også har haft anførerbindet om armen, når Nicolai Poulsen har været ude, siger cheftræner Thomas Thomasberg.