Fodbold

FC København sælger angriber til La Liga-klub

Kenan Kodro spillede 18 kampe for FCK og scorede seks mål. Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix

FC København har solgt den bosniske angriber Kenan Kodro til Athletic Club fra spanske Bilbao.

Angriberen Kenan Kodro fandt sig aldrig til rette i FC København, og nu er han fortid i klubben allerede efter en halv sæson. 

Således oplyser FCK på sin hjemmeside, at Kenan Kodro er blevet solgt til den spanske klub Athletic Club fra Bilbao. 

- Det er ikke altid, at tingene lykkes så hurtigt, som vi vil have dem til, og derfor er det en god løsning for begge parter, at Kenan vender tilbage til Spanien og en stor klub der, siger FCK-manager Ståle Solbakken.

Den baskiske klub har en politik, der går på kun at spille med spillere af baskisk oprindelse, og selvom Kodro spiller for det bosniske landshold, er han født i hovestaden i Baskerlandet, San Sebastian, og indfrier derfor klubbens kriterier.

I sommer betalte FCK angiveligt godt ti millioner for bosnieren, der blot fik 297 minutters spilletid i Superligaen. Her kvitterede han med et mål. 

- Han har været professionel og arbejdsom i sin tid her, men konkurrencesituationen i angrebet med Dame N'Doye, Jonas Wind, Pieros Sotiriou og Viktor Fischer gør, at han ikke har fået så meget spilletid, som han gerne vil, siger Solbakken.

Udover det enkle mål i Superligaen scorede han fem i kvalifikationen til Europa League. I alt nåede han at spille 18 kampe for hovedstadsklubben.