Fodbold

Få overblikket over de største handler i transfervinduet

Transfervinduet lukkede ved midnat, og flere klubber benyttede lejligheden til at få de sidste handler på plads. Få overblikket over de største her.

TV 2 SPORT dækkede de sidste seks timer af transfervinduet i en liveblog torsdag aften, og her var der både aktivitet i Danmark og i udlandet.

Mest markant herhjemme var FC Midtjyllands lån af to brasilianske spillere i form af Patrick fra Flamengo og Junior Brumado fra Bahia. De er henholdsvis 18 og 19 år og er i det næste halvandet år udlejet til de danske mestre. De to slutter sig til klubbens nuværende brasilianer, Evander.

- Brasilianere har det godt med brasilianere, og der er med stor sandsynlighed tale om store talenter, som FCM har tid og mulighed for at udvikle, indtil de til sommer sælger nogle af de nuværende profiler, siger TV 2 SPORTs fodboldekspert Peter Sørensen om de sydamerikanske tilgange.

I udlandet hentede Premier League-klubben Leicester den 21-årige belgiske landsholdsspiller Youri Tielemans fra kriseramte Monaco på en halvårig lejeaftale. I den bedste engelske række bliver der også comeback til 38-årige Peter Crouch, som skal forsøge at score mål for Burnley.

FC Barcelona var også aktive to gange. Først tidligt på aftenen, hvor de købte brasilianske Emerson i Atletico Mineiro for 90 millioner. Herefter købte de Jean-Clair Todibo fri i Toulouse. Den franske forsvarsspiller var ellers først tiltænkt at skifte til sommer.

Få overblikket over de største transfers fra sidste aften af transfervinduet her:

Transfervinduets sidste aften

  1. FCM henter Junior Brumado

   De forsvarende danske mestre, FC Midtjylland, henter den 19-årige brasilianske angriber Junior Brumado i Bahia på en femårig aftale.

  2. Barcelona køber Emerson

   Det spanske tophold FC Barcelona, som tidligere på dagen udlejede Denis Suarez til Arsenal, henter den brasilianske højre back Emerson i Atletico Mineiro for 90 millioner kroner på en femårig kontrakt. Han tiltræder til sommer.

  3. Udinese henter Sandro

   Den brasilianske midtbanespiller Sandro skifter til Udinese.

    

   Fra 2010 til 2014 spillede han for Tottenham, inden han skiftede til QPR. Senest har han spillet i Genoa, hvorfra han nu skifter til Udinese.

  4. Burnley henter Crouch

   Angriberen Peter Crouch er tilbage i den bedste række. Burnley har nemlig lejet den 38-årige tidligere engelske landsholdsangriber i Stoke for resten af sæsonen. I samme ombæring sender de Sam Vokes til Stoke.

  5. Leicester henter Tielemans

   Den talentfulde belgier Youri Tielemans skifter til Leicester på en halvårig låneaftale fra Monaco. Leicesters Adrien Silva sendes den anden vej for resten af sæsonen.

  6. FC Midtjylland henter Patrick

   FC Midtjylland henter Patrick da Silva Ferreira Souza - eller bare Patrick - fra Flamengo. Den 18-årige forsvarsspiller er blevet udlejet til de danske mestre i 18 måneder.

  7. Besiktas henter Kagawa

   Dortmunds japaner Shinji Kagawa skal i de næste seks måneder spille for Besiktas i Tyrkiet.

  8. FCM henter Kurzawa

   FC Midtjylland præsenterer sin tredje spiller på transfervinduets sidste aften i form af den 26-årige polske landsholdsback Rafal Kurzawa, som de lejer i Armiens i seks måneder. 

  9. FCK udlejer Keita

   FCK udlejer er midtbanespilleren Aboubakar Keita til OH Leuven i den næstbedste belgiske række for resten af sæsonen.

  10. Barcelona køber Todibo

   19-årige Jean-Clair Todibo skifter FC Toulouse ud med FC Barcelona med det samme.

    

   Det var ellers først planen, at den talentfulde forsvarsspiller skulle have tiltrådt den 1. juli, men nu er han til rådighed fra dags dato og frem til 2023.

  11. Brøndby lejer Singh

   Brøndby IF lejer den 18-årige forsvarsspiller Luke Singh i Toronto. Det sker, efter at talentet, som er født i Canada og repræsenterer Trinidad og Tobago, har været til prøvetræning i klubbens træningslejr i Dubai.

  12. Fulham henter Nordtveit

   Premier League-klubben Fulham henter den norske landsholdsspiller Hårvard Nordtveit i Hoffenheim på en lejeaftale for resten af sæsonen.

  13. Anderlecht hender Bolasie

   Offensivspilleren fra Everton, Yannick Bolasie, lejes ud til den belgiske storklub, hvor Frank Arnesen er teknisk direktør.