Schöne efter ny nedtur: Noget af det dårligste i min Ajax-tid

Lasse Schöne kalder det første kvarter i 1-0-nederlaget til Heracles lørdag aften for det dårligste, han har oplevet i sin tid i Ajax.

Trods en skudstatistik på 22-8 i Ajax’s favør led Amsterdam-klubben det andet nederlag på to uger, da de lørdag tabte til Heracles på udebane.

For to uger siden tabte Ajax ’De Klassieker’ mod rivalerne fra Feyenoord med hele 6-2, og Ajax-mandskabets præstationer i 2019 er noget, der bekymrer klubbens rutinerede dansker Lasse Schöne.

- Det er ikke det samme Ajax-hold som før vinterpausen. Jeg ved ikke, hvad der er sket med os, men vi ligner i hvert fald ikke os selv. Det første kvarter er nok noget af det dårligste i min Ajax-tid, så vi skal virkelig hurtigt prøve at finde os selv og få styr på tingene igen, fordi hvis vi bliver sådan her, så bliver det en lang sæson, siger Lasse Schöne til hollandske FOX Sports.

På onsdag møder danskerklubben Real Madrid i Champions League.

Spanierne har vundet turneringen de seneste tre sæsonener, og Lasse Schöne håber at se et andet Ajax-hold i hjemmekampen mod ’Los Blancos’.

- Hvis vi spiller på den her måde, så taber vi i hvert fald ikke kun med 1-0, det er helt sikkert. Der er meget, der skal ændres. Jeg er overbevist om, at vi kan gøre det, men det er helt sikket et andet hold, der skal stå på banen.

Ajax ligger på andenpladsen i den hollandske Æresdivision med fem point op til PSV på førstepladsen, der har spillet en kamp mindre end Ajax. PSV møder senere søndag Utrecht på udebane i ligaen.