Se Lukas Lerager score sit første mål for Genoa

Lukas Lerager scorede sit første mål for Genoa, mens Martin Braithwaite assisterede i Leganes' storsejr over Betis.

De to danske landsholdsspillere Lukas Lerager og Martin Braithwaite leverede begge gode præstationer for deres klubber, der tidligt søndag var i kamp i henholdsvis Serie A og La Liga.

Førstnævnte scorede sit første mål for italienske Genoa, der dog måtte nøjes med 1-1 på udebane mod Bologna. Her var den danske midtbanespiller på pletten med et hovedstødsmål, som sikrede Genoa det ene point.

Kampen var bare 25-årige Leragers anden for Genoa, som han ankom til i det netop overstået transfervindue på en lejeaftale fra franske Bordeaux.

Det var dog ikke kun Lukas Lerager, der leverede en iøjnefaldende, dansk præstation tidlig søndag.

Den danske angriber Martin Braithwaithe assisterede nemlig i Leganes' storsejr over én af sæsonens helt store overraskelser i den spanske La Liga fra Real Betis.

Den hurtige dansker sendte i anden halvleg en perfekt stikning i dybden til angrebsmakkeren Youssef En Nesyri, og så var det ellers en formsag for marokkaneren at sende bolden i nettet for til slutresultatet på 3-0.

Den danske landsholdsspiller assisterede på Leganes' scoring til 3-0 i storsejren over Real Betis.

27-årige Braithwaite måtte dog nøjes med en birolle i opgøret. Youssef En Nesyri blev nemlig kampens helt store oplevelse, da han var manden bag alle tre mål. 

Med sejren kravler Leganes op på en midlertidig 11. plads i den bedste spanske række, hvor Braithwaite & Co. står noteret for 29 point.

I Italien hopper Genoa og Lerager op på en 13. plads med det uafgjorte resultat.

Senere søndag skal flere danskere i aktion i både Italien og Spanien. Blandt andet skal Simon Kjær og Sevilla møde Eibar, mens Daniel Wass og Valencia hjemme tager mod Real Sociedad.

Senere søndag kan du se FC Barcelona forsøge at udbygge deres føring i La Liga, når de på udebane møder Athletic Bilbao. Kampen kan ses på TV 2 PLAY og TV 2 SPORT fra klokken 20:00.