Fodbold

Se rundtosset Stryger Larsen blive sat på halen i Udinese-nederlag

Jens Stryger Larsen blev sat på bagenden, da Udinese tabte med 1-0 til Torino.

Det blev en ærgerlig eftermiddag i det italienske for landsholdsspilleren Jens Stryger Larsen og den danske U21-profil Joachim Andersen.

Særligt for Jens Stryger Larsen skal søndag eftermiddag hurtigt i glemmebogen, efter han sammen med Udinese tabte med 1-0 til Torino. Udover nederlaget så danskeren nemlig også skidt ud på Torino-scoringen.

Her røg danskeren bogstavlig talt på glatis overfor Cristian Ansaldi, der med et par indlægsfinter fik sat Stryger Larsen på rumpen, inden han smed et præcist indlæg ind i panden på Ola Aina, der headede værterne på 1-0 og sikrede de tre point.

Jens Stryger Larsen blev dog ikke Udineses største skurk. Anfører Rodrigo De Paul havde nemlig muligheden for at udligne på et straffespark i anden halvleg. Men den mulighed forpassede argentineren.

I slutminutterne havde Udinese bolden i nettet, men scoringen blev underkendt af det omdiskuterede videosystem, VAR.

Et andet sted i Italien havde en anden dansker ligeledes en skuffende eftermiddag.

Stortalentet Joachim Andersen og Sampdoria skulle forsøge at tage et skridt i mod de europæiske pladser på hjemmebane mod oprykkerne fra Frosinone.

Men det skulle vise sig at blive alt andet end en let opgave. En solid defensiv fra gæsterne tillod særligt i 1. halvleg ikke mange chancer til Sampdoria, og da Daniel Ciofani fik muligheden i den anden ende viste Frosinone-angriberen kynismen.

Scoringen fra Ciofani blev kampens eneste, dermed taber Joachim Andersen og Sampdoria et vigtigt skridt i kampen om europæisk fodbold i næste sæson.

Joachim Andersen og Sampdoria tabte overraskende til oprykkerne fra Frosinone med 1-0.

Sampdoria er nu nummer 9 i den italienske Serie A - x point efter x på 6.-pladsen, der giver europæisk fodbold i næste sæson.

Værre ser det ud for Jens Stryger Larsen og Udinese.

Med nederlaget til Torino på 1-0 flirter den danske landsholdsback og sin klub nemlig med nedrykningspladserne. Her har holdet bare ét point ned til 18.-pladsen.

Husk, du senere søndag kan se FC Barcelona forsøge at udbygge deres føring i La Liga, når de på udebane møder Athletic Bilbao. Kampen kan ses på TV 2 PLAY og TV 2 SPORT fra klokken 20:00.