Fodbold

Aflyser tur til Tenerife efter Salas dødsfald: - Jeg vil hellere kramme mine børn

Premier League-klubben Cardiff dropper en rejse til Tenerife for i stedet at blive i nærheden af deres familier.

Fodboldklubben Cardiff fra den bedste engelske fodboldrække har fået en meget tumultarisk start på 2019.

I slutningen af januar forsvandt argentineren Emiliano Sala, der var på vej til sin nye klub, Cardiff, i et fly. Det viste sig, at flyet var styrtet ned, og fredag blev Emiliano Salas lig fundet.

Klubben fik i weekenden tre point, da danske Kenneth Zohore i overtiden sikrede en 2-1-sejr over Southampton. Nu venter der en kamppause indtil den 22. februar, hvor planen egentlig var en træningstur til varmere himmelstrøg på ferieøen Tenerife.

Men den tur har de valgt at aflyse.

- Efter alt der er sket, vil jeg hellere kramme mine børn og se min hustru, for det har været to lange uger, siger manager Neil Warnock til BBC.

- Jeg har aldrig oplevet noget som det her i mit liv, og jeg har set det mest. Spillerne vil reflektere over, hvad der er sket, og din familie er vigtigere end fodbold, er det ikke?

Emiliano Sala blev købt i franske Nantes for et beløb, der rekordstort for Cardiff.

I stedet for at glæde sig over en lovende angribers ankomst sørger klubben nu over dødsfaldet, som ifølge Cardiff-spilleren Aron Gunnarsson har bragt spillerne tættere sammen.

- Det har været virkelig svært, men drengene har stået sammen med alle i og omkring klubben, sagde han efter weekendens sejr.

Piloten David Ibbotson er fortsat ikke blevet fundet.