Her redder tysker Barcelona med 'formidabel' redning: - Han var sensationel

La Ligas tophold formåede ikke at vinde over Athletic Bilbao. Men havde det ikke været for Marc-Andre Ter Stegen, så kunne Barcelona nemt have tabt.

Se Ter Stegens utrolige redning fra flere vinkler over artiklen

Barcelona fik aldrig vist sin normalt så sprudlende offensiv frem søndag aften mod Athletic Bilbao. I stedet sørgede målmand Marc-Andre Ter Stegen ene mand for, at Barcelona kunne tage fra Bilbao med et vigtigt point. Og han gjorde det endda i overbevisende stil med store enhåndsredninger.

Flere gange så det ud til, at de undertippede værter skulle bringe sig i front, men den tyske landsholdskeeper formåede på akrobatisk vis at holde bolden ude af nettet.

I første halvleg parerede han et langskud, der havde retning mod hjørnet, mens han med ti minutter tilbage af kampen refleksreddede Iñaki Williams’ frie skud tæt på mål.

- Ter Stegen var sensationel. Han lavede to helt store redninger, sagde Athletics træner, Gaizka Garitano, ifølge Goal.com efter kampen.

Der var flere, der efter kampen roste Ter Stegens store kamp. Enhåndsredningen med ti minutter igen kan ifølge Marca blive sæsonens bedste. Også TV 2 SPORTs fodboldekspert Peter Sørensen var imponeret over redningen.

- Det er en fabelagtig og helt formidabel refleksredning. Han er lynhurtig og har en stærk hånd.

La Ligas førerhold tabte point i Baskerlandet, da det blev til uafgjort mod Athletic Bilbao.

Ter Stegen selv havde ikke store superlativer at sætte på sin egen præstation efter kampen, som han synes fortjente det uafgjorte resultat.

- I dag gjorde vi det godt defensivt. Jeg er ikke sikker på, at jeg var den bedste på holdet, men jeg er tilfreds med min præstation, sagde han ifølge Marca efter kampen.

Mere imponeret over tyskeren var holdkammeraten Ivan Rakitic.

- Jeg har altid sagt, at han er én af verdens bedste målmænd. Han giver os meget og er virkelig vigtig, sagde han ifølge Sport.es.

Det ene point sender Barcelona foran med seks point ned til nummer to, Real Madrid. Det uafgjorte resultat er dog en smule alarmerende for Barcelona, da de nu to gange i træk er gået fra banen uden at vinde. Forrige kamp mod Valencia blev også kun til uafgjort.