Fodbold

FCK-angriber undskylder til holdkammerater: - Var forkert af mig

Pieros Sotiriou har haft svært ved at få gang i målscoringen i denne sæson og var ivrig efter at score mod OB.

FC København-spilleren Pieros Sotiriou erkender, at det ikke var smart, at han havnede i et skænderi med flere holdkammerater i forbindelse med et straffespark, da FCK besejrede OB med 6-1 i Superligaen i søndags.

Ved stillingen 5-1 tilkæmpede den cypriotiske forward sig et straffespark og forlangte selv at sparke, selv om Robert Skov på forhånd var udpeget som straffeskytte.

Først da flere holdkammerater blandede sig, valgte en synligt utilfreds Sotiriou at overlade bolden til Skov, som efterfølgende scorede.

Sotiriou gik glip af sæsonens første fem kampe på grund af en skade og har siden blot scoret to superligamål mod 14 i sidste sæson.

Derfor var han ivrig efter at øge sin måltotal, da han hørte dommeren fløjte for straffespark mod OB.

- På det tidspunkt tænkte jeg på at øge min selvtillid som angriber. Ved at score et mål. Jeg havde ikke andet i hovedet, og jeg forstår, at det var forkert af mig at diskutere med mine holdkammerater, skriver Pieros Sotiriou på Instagram.

Han slår samtidig fast, at han er glad for, at Robert Skov scorede og dermed fuldendte sit hattrick.

- Han skylder mig en assist, lyder det fra Sotiriou.

Angriberen får en ny mulighed for at få gang i målscoringen på søndag, hvor FCK på udebane møder Randers FC.