Fodbold

Klopp sigtet af FA for kommentar om dommer

For ni dage siden spillede Liverpool og West Ham 1-1 i Premier League. Efter kampen luftede Jürgen Klopp sin utilfredshed med dommeren.

Liverpool-manager Jürgen Klopp har igen fået det engelske fodboldforbund, FA, på nakken.

Forbundet har sigtet tyskeren for hans kommentarer i et interview efter 1-1-kampen mod West Ham 4. februar, hvor han ifølge forbundet overtrådte reglementet ved at stille spørgsmålstegn ved dommerens integritet og/eller antydede ensidighed.

Det skriver FA i en pressemeddelelse ifølge Sky Sports onsdag aften.

I interviewet var Klopp særligt kritisk over for Kevin Friends beslutningstagning i anden halvleg af kampen på det tidligere olympiske stadion i London.

- Vi havde gode momenter, og vi fik scoret et mål, som jeg nu er blevet fortalt var offside. Det forklarer en lille smule anden halvleg, for jeg tror, at dommeren vidste det i pausen, sagde Jürgen Klopp ifølge Sky Sports.

- Han vidste det helt sikkert i pausen, og derefter så man mange mærkelige situationer. De var ikke afgørende, men de brød rytmen. Det hjalp os tydeligvis ikke.

Har fem dage til at svare

Umiddelbart efter kampen og før interviewet var Klopp involveret i en ophedet diskussion med West Ham-manager Manuel Pellegrini, og efterfølgende gik han ind på banen for at klage til Friend.

Jürgen Klopp og Manuel Pellegrini diskuterer efter 1-1-kampen 4. februar 2019.

Jürgen Klopp har indtil 18. februar klokken 18 engelsk tid til at svare på sigtelsen.

I december sidste år blev den tyske Liverpool-manager idømt en bøde på knap 70.000 kroner af FA for at løbe ind på banen og juble i sejren på 1-0 over Everton.