Fodbold

PSG-spiller burde have fået rødt kort, mener Solskjær

Manchester United tabte hjemme 0-2 til PSG i den første kamp i Champions Leagues ottendedelsfinale. Pariserne var heldige med ikke at få rødt kort.

Kampen mellem Manchester United og Paris Saint Germain blev spillet lige til grænsen og i flere situationer også over. 11 gule kort og et enkelt rødt kort blev det til.

Uniteds Paul Pogba blev udvist i kampens afslutning, men ifølge den tidligere fodboldspiller Brede Hangeland, så burde Pogba ikke være den eneste.

Parisernes første målscorer, Presnel Kimpembe, burde have været udvist, få minutter før han scorede, da han rev englændernes Marcus Rashford omkuld, mener nordmanden.

- Han skulle være vist ud, og så havde han selvfølgelig ikke scoret, sagde Hangeland til norsk TV2 efter kampen.

Efter kampen blev Manchester United-manageren, Ole Gunnar Solskjær, spurgt, om Kimpembe var heldig med at få lov at blive på banen.

- Ja, rigtig meget, svarede han.

- Han kaster Rashford i græsset, og vi får ikke engang et frispark for det. Selvfølgelig reagerer man på det, sagde Solskjær.

Et reality check

United-manageren anerkendte også, at Paris Saint Germains niveau var højere end Uniteds

- I dag var en slags ’reality check’.

- Det er det niveau, vi gerne vil op på. United bør være helt på toppen, for det er et tophold. Vores spillere ved, at de skal forbedre sig, sagde Solskjær ifølge BBC.

Også den tidligere United-spiller Phil Neville stemmer i omkring den manglende kvalitet.

- Uniteds spillere er ikke på niveau med de bedste europæiske holds spillere, sagde Neville ifølge VG.

I den franske lejr er der tilfredshed med sejren, men træner Thomas Teuchel ville ikke allerede sende sit hold videre fra ottendedelsfinalen.

- Vi fortjente sejren og at gøre det på Old Trafford – specielt på dette tidspunkt – der må jeg lykønske mit hold. Men vi mangler stadig at spille en kamp i Paris.

United får det svært

Med nederlaget på 0-2 på hjemmebane virker Manchester Uniteds chancer for at gå videre meget smalle. Men norske Solskjær holder fast i, at der stadig er en chance.

- Bjerge er til for at blive besteget. Vi kan ikke lægge os ned og sige, at det er ovre. Vi tager derhen, spiller vores spil og forbedrer vores indsats fra i dag, sagde Solskjær.  

Den tidligere Manchester United-spiller Phil Neville er dog knap så optimistisk.

- Manchester United har ingen chancer i Paris. Franskmændene har for stor en klasse. Selvom vi ikke så Mbappe på hans absolut bedste, så var han stadig livsfarlig, siger Neville.