Fodbold

Løvenkrands lufter interesse for ledigt trænerjob i FC Nordsjælland

Der er endnu ikke udpeget en afløser for Kasper Hjulmand, der stopper i FCN til sommer. Klubben har ingen kommentarer til interessen fra Løvenkrands.

Den tidligere danske landsholdsspiller Peter Løvenkrands nyder for tiden stor succes som træner for reserveholdet i den skotske storklub Rangers FC.

Holdet fører reserveholdsligaen foran Ross County og Celtic.

Trænerjobbet er Løvenkrands' første, men i et interview med Tipsbladet i september sidste år gjorde han det klart, at han allerede følte sig klar til at blive cheftræner.

I den forbindelse åbnede han også op for at vende hjem til Danmark og Superligaen, som han forlod med skiftet til Rangers i 2000.

Til sommer bliver cheftrænerstillingen ledig i FC Nordsjælland. Kasper Hjulmand stopper efter sin anden periode som cheftræner i superligaklubben.

Så skulle sportschef Carsten V. Jensen ringe til Peter Løvenkrands, der er født og opvokset i Farum-klubbens baghave, vil han ikke være afvisende.

- Ja, det vil da være interessant at høre mere om. Det vil være et interessant job for mig, siger Peter Løvenkrands til TV 2 SPORT over telefonen fra Skotland.

Ved ikke, om han er på FCN-blokken

I Rangers arbejder 39-årige Løvenkrands dagligt tæt sammen med Liverpool-legenden Steven Gerrard, der er cheftræner i Glasgow-klubben.

I et kommende cheftrænerjob kan han gøre brug af sin trænererfaring med unge spillere og sit netværk som spiller i Schalke 04, Newcastle, Birmingham og selvfølgelig Rangers.

Han indrømmer dog, at han ikke ved, om han er på blokken i FC Nordsjælland.

- Jeg ved ikke, om jeg er inde i deres overvejelser. Det eneste, jeg ved, er, at trænerposten er fri til sommer, siger Peter Løvenkrands.

TV 2 SPORT har været i kontakt med FC Nordsjælland, der ikke har nogen kommentarer til Peter Løvenkrands som mulig afløser for Kasper Hjulmand.

FC Nordsjælland er i øjeblikket på 10.-pladsen i Superligaen. Peter Løvenkrands og Rangers har 22 point for 11 kampe i den skotske reserveholdsliga.