Fodbold

Fans angriber stjerneangribers kone og børn med sten

Mauro Icardi og hans kone er kommet i unåde hos Inters fans. Matteo Bazzi / Ritzau Scanpix

Wanda Nara, der er gift med fodboldspilleren Mauro Icardi, blev ramt af stenkast i sin bil, da hun kom kørende med sine børn nær stadionet San Siro.

Inter-angriberen Mauro Icardi har været en særdeles upopulær mand i Milano den seneste uge. Onsdag nægtede argentineren at rejse med sine holdkammerater til udekampen mod Rapid Wien i Europa League.

Grunden var, at han var skuffet over at blive frataget anførerbindet i klubben til fordel for målmanden Samir Handanovic.

Episoden er ikke blevet modtaget med glæde af Inter-fansene, der også er utilfredse med, at Mauro Icardi ikke har ville forlænge sin kontrakt med klubben. Stridigheden mellem fans og spiller kulminerede lørdag morgen, da sten blev kastet mod fru Icardis bil.

- Jeg håber, hvem end, der gjorde det, bliver fundet og arresteret, fordi det er uacceptabelt. Det er uacceptabelt, og politiet tager sig af det, siger Inter-træner Luciano Spalletti ifølge football-italia.net.

Hverken Wanda Nara eller parrets børn, som også var bilen, kom noget til ved episoden, der kunne have haft fatale konsekvenser.

Wanda Nara er udover at være gift med Mauro Icardi også agent for argentineren. Derfor peger Inter-fans ifølge italienske medier også på hende, som grunden til, at det ikke er lykkedes at nå frem til en kontraktforlængelse.

Hun skulle angiveligt have nægtet at acceptere klubbens forslag på en fordobling af lønnen til sin mand. Parret har efterfølgende modtaget flere truende tekstbeskeder fra rasende Inter-fans.

Mauro Icardi er ikke med i Inter-truppen til kampen på søndag mod Sampdoria, da han Ifølge klubbens træner, Luciano Spalletti, har problemer med en skade.