Fodbold

Solskjær joker om fremtiden: - Mærkeligt hvis jeg ikke er her

Ole Gunnar Solskjær er med i optagelserne til en reklame for de nye sæsonkort i Manchester United, selvom han kun har kontrakt som manager sæsonen ud.

Manchester Uniteds midlertidige manager Ole Gunnar Solskjær er begyndt at tale om fremtiden. En fremtid på Old Trafford, vel at mærke, selvom både han og klubben tidligere har lagt stor vægt på, at de kun har lavet en aftale for resten af denne sæson. 

Udtalelserne kommer efter Solskjærs deltagelse i en reklamevideo for sæsonkort til næste sæson. 

- Jeg har lavet en videooptagelse til sæsonkortene, så jeg opfordrer fans til at få deres sæsonkort! Det bliver mærkeligt at se mig selv i en video, hvis jeg ikke er her, siger Ole Gunnar Solskjær ifølge Sky Sports.

- Hvis mine børn ser en reklame med mig i, mens jeg er hjemme i Norge - det ville være underligt.

Norske Ole Gunnar Solskjær kom til Manchester United, da José Mourinho blev fyret i december 2018. Siden har han skaffet klubben 12 sejre i 15 kampe, og derfor kan han ligne et oplagt bud på en permanent manager i Manchester United. Allerede ved indgåelsen af den midlertidige kontrakt aftale Manchester United en eventuel frikøbsklausul med Molde, som Solskjær trænede inden skiftet til Old Trafford.

Den norske manager slår fast, at man ikke nødvendigvis skal lægge noget i reklamefilmen for sæsonkort. Den slags er en del af livet i fodboldverden.

- Det er bare en del af det at være her at lave en reklame. Som spiller gør du det også, og pludselig så er du her ikke længere.

Ole Gunnar Solskjær har endnu ikke tabt kamp en som manager i Premier League med Manchester United. Her ligger klubben på femtepladsen, bare et point efter Chelsea på fjerdepladsen, der giver adgang til næste års Champions League.

I netop Champions League har Ole Gunnar Solskjær lidt sit hidtil eneste nederlag som Manchester United-manager, da klubben tabte det første opgør i 1/8-finalerne til Paris Saint-Germain med 2-0. Returkampen bliver spillet på onsdag.