Fodbold

- Jeg ved, at Solskjær bliver her, siger United-stjerne

Ole Gunnar Solskjærs fremtid er et varmt emne, og efter den utrolige sejr i Paris er snakken blusset op igen.

Bliver han i Manchester United, eller må Ole Gunnar Solskjær rejse hjem til Molde efter denne sæson?

Det er det store spørgsmål i europæisk topfodbold, især efter Uniteds historiske comeback i Champions League, hvor Paris Saint-Germain blev slået ud i 1/8-finalen. Og det er et spørgsmål, klubbens stjerneangriber Romelu Lukaku mener at kende svaret på.

- Jeg ved, at han bliver her. Det er der ingen tvivl om. Han bliver. Spillerne ønsker også, at han bliver. Vi gør det rigtig godt. Vi spiller, som Manchester United bør spille. Han er en ung træner, der har unge spillere. Det er et perfekt miljø at udvikle sig i, og forhåbentlig kommer vi til at vinde trofæer i fremtiden, siger Lukaku til Viasport ifølge TV 2 Norge.

Han er ikke den eneste United-spiller med den opfattelse.

- Jeg behøver ikke sige mere efter alle disse resultater. Det ser sikkert ud. Vi elsker alle Ole og hans arbejde. Må det vare ved, siger Luke Shaw til BBC.

- Det er jo ikke os spillere, der skal afgøre det. Men hvorfor skulle han ikke få det?, spørger Ashley Young klubbens eget medie MUTV.

Ole Gunnar Solskjær blev udnævnt som midlertidig manager, da José Mourinho blev fyret i december 2018. Siden har klubben spillet 17 kampe, der er endt med 14 sejre, to uafgjorte og ét nederlag. Sidstnævnte var til PSG i den første 1/8-finale i Champions League, hvor franskmændene vandt 2-0.

Dét vendte Manchester United som bekendt i returkampen, der endte 3-1. Dermed blev klubben den første, der vendte et 0-2-nederlag på hjemmebane til samlet avancement.

- Ole Gunnar Solskjær bliver fastansat, konkluderer TV 2 SPORTs fodboldkommentator Flemming Toft efter denne uges Champions League-kampe.

Selv siger nordmanden ikke så meget om sin fremtid. Han og klubben har siden ansættelsen lagt stor vægt på, at aftalen er midlertidig – ikke mindst fordi Solskjær er udlejet fra norske Molde. I starten af marts jokede Solskjær dog en smule om tilværelsen efter sommerferien. Det skete i kølvandet på en videooptagelse, der skal reklamere for Manchester United-sæsonkort i næste sæson.

- Jeg har lavet en videooptagelse til sæsonkortene, så jeg opfordrer fans til at få deres sæsonkort! Det bliver mærkeligt at se mig selv i en video, hvis jeg ikke er her, siger Ole Gunnar Solskjær ifølge Sky Sports.

Med onsdagens 3-1-sejr i Paris er Manchester United videre til kvartfinalerne i Champions League.