Fodbold

- Jeg sagde det i går, pointerer Chiellini om Ronaldos hattrick

Chiellini, Ronaldo og resten af Juventus-mandskabet er videre i Champions League. Massimo Pinca / Ritzau Scanpix

Juventus er videre til kvartfinalerne i Champions League efter et hattrick af Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo har afgjort så mange fodboldkampe, at hans holdkammerater efterhånden kan regne med, at han slår til, når det gælder.

Tirsdag scorede portugiseren hattrick, da Juventus vendte 0-2 til en samlet sejr på 3-2 over Atlético Madrid. Dermed er Juventus videre til kvartfinalerne i Champions League.

- Cristiano er Cristiano. Jeg sagde i går på pressemødet, at jeg var sikker på, han ville være Cristiano igen i aften. Det var fantastisk, sagde Juventus' anfører Giorgio Chiellini til TV3+ efter kampen.

- Vi troede på det, og vi ville det mere end Atlético, lød det også fra forsvarsspilleren.

Cristiano Ronaldo scorede sine to første mål på hovedstød, mens hattricket blev fuldendt på straffespark efter 86 minutter.

- Jeg gjorde bare mit arbejde, og jeg er meget glad for denne magiske aften. Atlético er et svært hold at møde, men vi er også stærke, og det beviste vi, sagde Ronaldo efter kampen ifølge det europæiske fodboldforbund UEFA.

Hattricket mod Atlético var Ronaldos ottende af slagsen i Champions League. Dermed tangerer han Lionel Messis rekord i turneringen. 

Med sin pragkamp levede Ronaldo også op til sin træners forhåbninger. Inden kampen udtalte Allegri:

- Cristiano har mange mål i benene, og han er en spiller, som har scoret mange mål i Champions League. I den her slags kampe er han opsat og entusiastisk, og det giver os en kæmpe fordel, at vi har ham, sagde træneren Massimiliano Allegri ifølge AFP.

I tirsdagens anden Champions League-kamp vandt Manchester City 7-0 over Schalke 04. Dermed går englænderne videre med en samlet sejr på 10-2.