Fodbold

Salah villig til at ofre sin Champions League-drøm

Mohamed Salah drømmer om at vinde Champions League, men han er klar til at opgive den drøm til fordel for at vinde den engelske liga.

Mohamed Salah drømmer om at vinde Champions League med Liverpool. Men han er parat til at droppe den drøm for at forøge holdets vinderchance i ligaen.

Onsdag spiller Liverpool returkamp mod Bayern München i Champions Leagues 1/8-finaler. En turnering, som Liverpool-stjernen Mohamed Salah drømmer om at vinde.

- For mig er Champions League den mest prestigefyldte turnering, siger Salah ifølge Sky Sports.

Men drømmen om at vinde turneringen er egypteren klar til at lægge på hylden. Han anerkender nemlig, at alle i og omkring Liverpool hellere vil vinde det engelske mesterskab.

- Drømmen for hele byen og selve klubben er at vinde ligaen. Så jeg vil være glad for at ofre min drøm for deres. Men skulle vi vinde både Champions League og ligaen, ville det være fedt, og det er det, vi prøver på, siger Mohamed Salah.

Liverpool har ikke vundet den engelske liga siden 1990. Efter at have ligget nummer ét i store dele af denne sæson har klubben nu mistet den placering til Manchester City, som ligger foran Liverpool med et enkelt point.

Begge hold mangler otte ligakampe, og det ligner, at den engelske titel først bliver afgjort på én af de sidste spilledage.

- Konkurrencen er meget hård, og begge klubber mangler at spille nogle svære kampe. Det eneste, vi kan gøre, er at vinde vores kampe, og forhåbentlig snubler de i én af deres, så vi kan vinde titlen, siger Mohamed Salah.

Han blev topscorer i sidste sæsons hjemlige liga, og i denne sæson ligger han på en delt andenplads. Men egypteren har ikke scoret i sine sidste fem kampe, hvor tre af dem er endt 0-0.

I Champions League er Liverpools vicemestre på en svær udebaneopgave onsdag, når klubben skal forsøge at gå videre mod Bayern München. Klubbernes første opgør endte 0-0 i England.