Fodbold

Klopp kalder ønske om CL-exit for vanvid

Ifølge ekspert og tidligere Manchester United-spiller Gary Neville er det en fordel for Liverpool at ryge ud af Champions League.

Liverpool og Manchester City kører parløb i toppen af den engelske Premier League, som især Liverpool hungrer efter at vinde.

De 18-dobbelte engelske mestre har ikke vundet mesterskabet siden 1990, men ligger lige nu ét point efter Manchester City med otte spillerunder tilbage.

Det har fået Sky Sports' ekspert Gary Nevilla, der i sin karriere spillede hos ærkerivalen Manchester United, til at kalde det en fordel, hvis Liverpool ryger ud af Champions League, når de i aften spiller returopgør mod Bayern München.

- Selvfølgelig spiller man aldrig for at tabe en kamp, men det vil være til Liverpools fordel at have et uforstyrret opløb, hvor alle kan være friske, siger han ifølge ESPN.

Manchester City spillede sig tirsdag videre til kvartfinalen i Champions League, ligesom klubben også stadig er med i FA Cuppen.

Liverpool røg tidligt ud af begge de engelske pokalturneringer, men er altså stadig at finde i Champions League.

Men manager Jürgen Klopp afviser enhver snak om 'ønsket' om at ofre Champions League og sender samtidig en stikpille til Gary Neville.

- Jeg tror aldrig, andre trænere har skullet svare på det spørgsmål. Det sker kun, hvis man er Liverpool-manager, og eksperterne kommer fra Manchester United, siger Klopp ifølge BBC.

- Vi planlægger ikke vores sæson ved at sige, at det bedste er at ryge ud af alle cupturneringer tidligt.

- Nu nærmer sæsonafslutningen sig, og så er det tilladt at ryge ud af Champions League uden at forsøge at gå videre? Det er vanvid.

Liverpool havde i sæsonens løb et forspring på hele syv point ned til Manchester City, men det er efter nytår blev spist.

Tidligere på ugen udtalte klubbens store stjerne Mohamed Salah, at han var villig til at ofre sin store drøm om at vinde Champions League.

- Drømmen for hele byen og selve klubben er at vinde ligaen. Så jeg vil være glad for at ofre min drøm for deres. Men skulle vi vinde både Champions League og ligaen, ville det være fedt, og det er det, vi prøver på, sagde han ifølge Sky Sports.

Første opgør i Liverpool sluttede 0-0. Onsdag aften klokken 21 er der returopgør i München.