Atletico Madrid taber stort skridt i kampen om mesterskabet

Atletico Madrid kæmpede bravt, men måtte alligevel se sig slået i lørdagens udekamp mod Athletic Bilbao.

Chancerne for et mesterskab til Atletico Madrid bliver mindre og mindre. 

Lørdag aften indkaserede hovedstadsklubben således et dyrt nederlag, da de på udebane mod Athletic Bilbao tabte 0-2 trods flere store muligheder undervejs. 

Det betyder, at de 7 point, som madrilenerne har op til FC Barcelona på førstepladsen, kan blive til 10, hvis catalanerne søndag aften lever op til favoritværdigheden og slår Real Betis. 

Og med kun 10 spillerunder tilbage virker det efterhånden som en umulig opgave for Atletico Madrid at komme tilbage i mesterskabskampen. 

Lørdagens kamp på San Mamés i Bilbao var en tæt en af slagsen, og Atletico Madrid kom undervejs frem til flere store chancer. 

I starten af anden halvleg måtte kampens dommer, Santiago Latre, i kontakt med VAR-rummet for at få afklaret, om der skulle dømmes straffe til gæsterne. 

Men fløjten forblev tavs, og i stedet var det Athletic Bilbao, der ved hjælp af to sene scoringer fra Inaki Williams og den tidligere FCK'er Kenan Kodro sikrede de tre point. 

Tidligere på ugen måtte den Atletico Madrid også sande, at de heller ikke vinder Champions League i år, da de på udebane tabte 3-0 mod Cristiano Ronaldo og Juventus.